додому Новини Черкащина "Під куполом без страховки: у Черкасах презентують унікальне екстрим-шоу"

"Під куполом без страховки: у Черкасах презентують унікальне екстрим-шоу"

0

Цирк "Кобзов" привіз до Черкас нове шоу "Extreme". Титуловані та відомі у світі артисти своєю майстерністю та сміливістю примушують затамовувати подих усіх глядачів, незалежно від віку. Цього разу під куполом циркової арени зібрали зірок світового рівня: переможців європейських конкурсів, артистів, що занесені у книгу рекордів Гіннеса. Трюки, що піднімають рівень адреналіну, бачив і кореспондент сайту vikka.ua

Танці на канаті та акробатичні трюки на висоті 14,5 метра – і все це без страховки. Запальні та рухливі колумбійські циркачі змушують глядачів сміятися, а через хвилину зал завмирає, а їхній виступ триває у повній тиші. Адже переможці циркового фестивалю в Монте-Карло 2017 шокують своїм номером. Не дивно, що його занесено у книгу рекордів Гіннеса.

Прискорюють пульс також акробатичні трюки всередині і зовні гігантської конструкції "Колесо Смерті". Дивують "Тесла-шоу" та "Сфера сміливості". Це все варто побачити на власні очі.

"Як він це робить?!", – допитувалися діти в дорослих під час виступу чилійського гімнаста Валентино. Він захоплював публіку унікальними можливостями свого тіла.

Та справжнім улюбленцем молодшого покоління є клоун-акробат Буба, а за сумісництвом – художній керівник цирку Олег Ліостаєв.

За його словами, шоу "Extreme" складається з 11 номерів. Це наймолодша програма цирку. З нею цирк "Кобзов" почав гастролювати з березня 2017 року.

"Наш цирк – найвище шапіто в Україні. Унікальною та неповторною є програма, яку ми привезли до Черкас. Серед наших артистів представники Білорусі, Чилі, Колумбії, Венесуели. Аби задіяти їх всіх у шоу, була виконана колосальна робота. В деяких випадках переговори з ними тривали близько року", – пояснює художній керівник цирку.

До речі, його напарниця по одному з номерів собачка Бусинка – єдина тварина, що задіяна у виставах. Адже цього разу шоу демонструє людські здібності та уміння. І здається, що під найбільшим куполом України вони переходять усі межі можливого.

Наразі цирк відчинив свої двері з 8 по 18 червня та запрошує усіх охочих на власні очі побачити унікальне дійство.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині відгримів мотофестиваль "Тарасова гора".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version