НовиниЧеркащина"Під куполом без страховки: у Черкасах презентують унікальне екстрим-шоу"

"Під куполом без страховки: у Черкасах презентують унікальне екстрим-шоу"

-

- Advertisment -

Цирк "Кобзов" привіз до Черкас нове шоу "Extreme". Титуловані та відомі у світі артисти своєю майстерністю та сміливістю примушують затамовувати подих усіх глядачів, незалежно від віку. Цього разу під куполом циркової арени зібрали зірок світового рівня: переможців європейських конкурсів, артистів, що занесені у книгу рекордів Гіннеса. Трюки, що піднімають рівень адреналіну, бачив і кореспондент сайту vikka.ua

Танці на канаті та акробатичні трюки на висоті 14,5 метра – і все це без страховки. Запальні та рухливі колумбійські циркачі змушують глядачів сміятися, а через хвилину зал завмирає, а їхній виступ триває у повній тиші. Адже переможці циркового фестивалю в Монте-Карло 2017 шокують своїм номером. Не дивно, що його занесено у книгу рекордів Гіннеса.

Прискорюють пульс також акробатичні трюки всередині і зовні гігантської конструкції "Колесо Смерті". Дивують "Тесла-шоу" та "Сфера сміливості". Це все варто побачити на власні очі.

"Як він це робить?!", – допитувалися діти в дорослих під час виступу чилійського гімнаста Валентино. Він захоплював публіку унікальними можливостями свого тіла.

Та справжнім улюбленцем молодшого покоління є клоун-акробат Буба, а за сумісництвом – художній керівник цирку Олег Ліостаєв.

За його словами, шоу "Extreme" складається з 11 номерів. Це наймолодша програма цирку. З нею цирк "Кобзов" почав гастролювати з березня 2017 року.

"Наш цирк – найвище шапіто в Україні. Унікальною та неповторною є програма, яку ми привезли до Черкас. Серед наших артистів представники Білорусі, Чилі, Колумбії, Венесуели. Аби задіяти їх всіх у шоу, була виконана колосальна робота. В деяких випадках переговори з ними тривали близько року", – пояснює художній керівник цирку.

До речі, його напарниця по одному з номерів собачка Бусинка – єдина тварина, що задіяна у виставах. Адже цього разу шоу демонструє людські здібності та уміння. І здається, що під найбільшим куполом України вони переходять усі межі можливого.

Наразі цирк відчинив свої двері з 8 по 18 червня та запрошує усіх охочих на власні очі побачити унікальне дійство.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині відгримів мотофестиваль "Тарасова гора".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x