НовиниЧеркасиПід Черкасами продають базу відпочинку, що колись належала родині...

Під Черкасами продають базу відпочинку, що колись належала родині екснардепа

-

- Advertisment -

Під Черкасами продають базу відпочинку «Придніпровська», що розташована на лівому березі біля села Благодатне. Обєкт на торги виставив Фонд держмайна України в Черкаській області. Стартова ціна – 2,6 млн грн. Оголошення розміщене на порталі Української універсальної біржи.

Продається, як майно, так і земельна ділянка. На території бази розміщені корупси, деревяні будиночки, літній театр, їдальня. Мається вихід до річки Дніпро. Все майно перебуває у занедбаному стані. Обладнання давно вивезене, каналізація, електрообладнання – демонтоване.

База свого часу належала  ПАТ «Укрпрофтур», а майном опікувалося дочірне підприємство «Черкаситурист», що володіло готелем «Росава», базаою «Придніпровська» і готельним комплексом у Каневі. До дочірнього підприємства «Черкаситурист» мала відношення родина екснародного депутата України, а нині депутата Черкаської обласної ради Олега Петренка.

За часів приватного власника база розквітала і розвивалася. Там відпочивали тисячі дітей. Проходив навіть фестиваль «Тарасова гора».

У 2011 році прокуратура Черкаської області розпочала судовий процес щодо повернення майна декржаві. Правоохоронці вважали, що база відпочинку і готель «Росава» були свого часу незаконно приватизовані. Чимало експертів тоді говорили, що процес «забрати і поділити» розпочали за вказівкою тодішнього губернатора Тулуба.

За два роки базу було повернуто державі. З того часу і відбувся занепад.

Спершу Фонд держмайна намагався здати базу «Придніпровська» в оренду. Проте бажаючих не знаходилося. Нині Фонд держмайна виставив обєкт на продаж.

Аукціон має відбутися 20 квітня.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • У селі Прохорівка, колишнього Канівського району, продається база відпочинку. Власники хочуть за неї майже 150 млн. грн.
  • Легендарний готельно -ресторанний комплекс «Калина», що на трасі Черкаси-Київ (у бік Золотоноші) виставили на продаж. За «Калину» просять 6,2 млн. грн. Цей ресторанно – готельний комплекс існує більше 15 років. Він розташований у лісовій зоні на 17 км траси Черкаси – Київ. Він відомий тим, що там дуже полюбляють святкувати весілля та корпоративні заходи.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Юрій
Юрій
1 рік тому

Спеціально розкрали щоб дешево купити

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x