НовиниЧеркащинаПід час репетиції та проведення випускного тролейбуси в Черкасах...

Під час репетиції та проведення випускного тролейбуси в Черкасах змінять маршрути

-

- Advertisment -

Через проведення репетиції та святкування Дня випускного у Черкасах деякі тролейбуси будуть рухатися за зміненими маршрутами. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

Так, у зв’язку з проведенням у Черкасах репетиції Дня випускника, 24 червня з 15:00 до 16:00 бульваром Шевченка між вул. Байди Вишневецького та вул. Остафія Дашкевича буде змінено рух тролейбусів.

А саме, 24 червня з 15-00 до 16-00:

Маршрути №1/1А: "Санаторій "Україна" – Площа Слави – Санаторій "Україна"", "ЧЛФЗ "Аврора"/вул.Пацаєва — Залізничний вокзал".

Маршрут № 2 – без змін.

Маршрут № 3 – "Санаторій "Україна" – Площа Слави – Санаторій "Україна".

Маршрут № 4 – в прямому напрямку рух до вул. Момота по пр. Хіміків, вул.30 років Перемоги, вул. Руставі, вул. Одеській, вул. Онопрієнка, вул. Смаглія, вул. Олексія Панченка, в зворотному напрямку — по маршруту.

Маршрут № 7А: "Тролейбусний парк — Залізничний вокзал – Тролейбусний парк" шляхом руху по вул. Чорновола, бул. Шевченка, вул. Смілянській, вул. Вернигори і в зворотному напрямку.

Маршрути № 8,8Р — без змін.

Маршрут №10: "Річковий вокзал — вул. Сумгаїтська" по вул. Припортовій, бул. Шевченка, вул. Смілянській, вул. 30 років Перемоги і в зворотному напрямку;
"вул. Олени Теліги — Площа Слави" по вул. 30 років Перемоги, вул.Сумгаїтській, вул.Одеській, вул.Грушевського, бул. Шевченка і в зворотному напрямку.

Маршрут №11: рух до вул. Руставі по вул. Смілянській, в зворотному напрямку по маршруту.

Маршрут №12: рух до "Вантажного порту" по вул. Смілянській.

Маршрути №14, 50 — без змін.

Також, 26 червня, у день проведення випускного з 17:30 до 20:00 бульваром Шевченка між вул. Байди Вишневецького та вул. Остафія Дашкевича буде змінено рух тролейбусів наступним чином:

Маршрути №1/1А: "Санаторій "Україна" – Площа Слави – Санаторій "Україна"", "ЧЛФЗ "Аврора"/вул.Пацаєва — Залізничний вокзал" з 18:30 до 20:00.

Маршрут № 2- без змін.

Маршрут № 3 — відмінено рейс на час відправлення 17:07 з "Залізничного вокзалу".

Маршрут № 4 — в прямому напрямку рух до вул. Момота по пр. Хіміків, вул.30 років Перемоги, вул. Руставі, вул. Одеській, вул. Онопрієнка, вул. Смаглія, вул. Олексія Панченка, і в зворотному напрямку.

Маршрут № 7А: "Тролейбусний парк -Тролейбусний парк" шляхом руху по вул. Чорновола, бул. Шевченка, вул. Смілянській, пр. Хіміків. "Тролейбусний парк – Тролейбусний парк" шляхом руху по пр. Хіміків, вул. Смілянській, бул. Шевченка, вул. Чорновола, пр. Хіміків.

Маршрути № 8,8Р — без змін.

Маршрут №10: "Річковий вокзал — вул. Сумгаїтська" по вул. Припортовій, бул. Шевченка, вул. Смілянській, вул. 30 років Перемоги і в зворотному напрямку (з 18:30 до 20:00); "вул. Олени Теліги — Площа Слави" по вул. 30 років Перемоги, вул. Сумгаїтській, вул. Одеській, вул. Грушевського, бул. Шевченка і в зворотному напрямку (з 17:30 до 20:00).

Маршрути №11,12,14 та 50 – без змін.

*Спецрейси з ПАТ "Азот" виконуються без змін, а рейси, які стають на маршрут №7А рухатимуться по пр. Хіміків, вул. Смілянській, бул. Шевченка, вул. Чорновола, пр. Хіміків.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах приватизували перший об'єкт через систему "ProZorro. Продажі".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

«HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом (ВІДЕО)

Нові виклики перед роботодавцями. «HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом. Повідомляє...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x