НовиниЧеркасиПічки від черкаського комунального підприємства передадуть на схід

Пічки від черкаського комунального підприємства передадуть на схід

-

- Advertisment -

Буржуйки, які виготовили на одному з комунальних підприємств міста, передав волонтерам перший заступник Черкаського міського голови Сергій Тищенко. Про це повідомляють у Черкаській міській раді. 

Пічки вже найближчим часом поїдуть на фронт, де зігріватимуть українських бійців.

«Запит на буржуйки зараз неймовірно зріс у зв’язку з тим, що похолодало, і хлопцям потрібно якось зігрітися. І звичайні термогрілки і термоустілки їх не рятують. Ці пічки поїдуть військовим у різні підрозділи на декілька напрямків, де зараз ведуться бойові дії», – розповіла волонтерка Анна Сакун. З перших днів повномасштабного вторгнення вона зі своїми однодумцями допомагає нашим воїнам закривати найрізноманітніші потреби.

Наразі на цьому комунальному підприємстві міста Черкаси виготовлено 25 буржуйок, частину з яких раніше через волонтерів вже передали українським захисникам на Бахмут.

«Перемога України – наразі спільна мета кожного з нас. Саме тому і Черкаська міська влада, і волонтери, і пересічні громадяни докладають максимум зусиль для її досягнення. Ми всі, кожен на своєму місці, маємо щодня робити усе від нас залежне, щоб допомагати Збройним Силам України, які день і ніч стоять на захисті територіальної цілісності і суверенітету нашої держави і тримають над нами мирне небо», – наголошує перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

Читайте також:

Українські розвідники вивчають технічні характеристики безпілотника вітчизняного виробництва «Гор». Про поповнення та оновлення їхнього технічного арсеналу вкотре потурбувалися волонтери черкаського Центру допомоги армії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині прогнозують сильні дощі

Після двох тижнів сонячної, сухої та аномально теплої погоди, починаючи з 15 квітня на Черкащину прийшла дощова погода та...

Рух транспорту через Канівську ГЕС буде частково закрито

Проїзд через Канівську ГЕС буде частково закрито протягом трьох днів. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Рух автомобілів через...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x