НовиниЧеркасиПерший заступник мера Черкас потис руку меру Харкова

Перший заступник мера Черкас потис руку меру Харкова

-

- Advertisment -

Перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко відвідав Харків. У рамках візиту він поспілкувався із керівництвом міста і передав вітання від міського голови Черкас Анатолія Бондаренка та від виконавчого комітету Черкаської міської ради для харків’ян із 369-ю річницею із Дня заснування міста. Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.


День міста Харкова відзначається 23 серпня і збігається з Днем Державного прапора України. На жаль, цей день народження місто відзначило в умовах повномасштабної війни російської федерації проти України. Місто потерпає від ракетних ударів, які знищують інфраструктуру і вбивають його жителів. Але Харків міцно тримає оборону, саме тому президент України Володимир Зеленський надав Харкову звання «Місто-герой України».

«Черкаси та Харків пов’язують тісні та дружні стосунки. З початку воєнного вторгнення росіян вони стали ще міцнішими. Наше місто було одним з перших, хто надавав гуманітарну допомогу Харкову. Черкаси стали другою домівкою для багатьох харків’ян, які шукали притулок, тікаючи від російських обстрілів. Я надзвичайно радий, що Харків показав свою силу і вистояв. Дякую меру міста Ігорю Терехову, місцевій владі та усім харків’янам за силу духу і незламність. Незважаючи на постійні тривоги та нещадні обстріли, місто функціонує та розвивається. Вірю, що скоро ми зустрінемося у Харкові під мирним українським небом», — зазначає перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
ХХХ
ХХХ
8 місяців тому

я у щоці -оце заголовок оце акули пера…

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x