НовиниПерші мобілізовані черкащани поїхали на Львівщину

Перші мобілізовані черкащани поїхали на Львівщину

-

- Advertisment -

До навчального центру у Львівську область 28 січня відправили першу частину мобілізованих із Черкащини. Нині здійснюється оповіщення військовозобов?язаних з метою проведення медичного огляду та уточнення персональних даних.

Вже оповіщено близько 1200 осіб на території міста Черкаси та району. По офіцерах та сержантах запасу призов уже виконаний на 70 %, повідомляє МІА Черкаси.

"На жаль, 30-40 % не перебувають за місцем проживання або ж мають обмеження за станом здоров?я чи сімейним станом. Явних ухилянь від служби поки що не зареєстровано, оскільки ухилянням вважається неявка військовозобов?язаного, що отримав повістку на відправлення у військову частину. Після цього настає кримінальна відповідальність. Станом на зараз є випадки неявки у військовий комісаріат за викликом, що тягне за собою адміністративну відповідальність у вигляді штрафу від 17 до 51 гривні. Фактів відкупу від служби у міському комісаріаті не встановлено", – поінформував заступник військового комісара Черкаського ОМВК Анатолій Тимошенко.

У військкоматі вдячні великій кількості добровольців. Дехто навіть не зважає на незначні вади здоров?я. Серед солдатів-сержантів не вистачає стрілків й артилеристів, серед офіцерів запасу – лікарів та офіцерів з виховної роботи.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x