НовиниЧеркащинаПерезняти новий рік: відомі черкащани перевдягнулись в образи з...

Перезняти новий рік: відомі черкащани перевдягнулись в образи з дитячих світлин (Фото)

-

- Advertisment -

Чи не кожного в дитинстві одягали сніжинкою або зайчиком, і відправляли в дитсадок чи школу розповідати вірші біля ялинки.

Відомі черкащани Володимир Остапчук та Дар'я Коломієць згадали разом із виданням bit.ua, про що мріяли і як святкували Новий рік у далеких 80-х і 90-х. А також – перевдягнулися у свої образи з дитячих світлин.

У школі Володимир Остапчук був майстром спорту з ракетного моделювання і мріяв, що на свято вдягнеться в костюм космонавта. Але реальність була інакша.

"Моя мама – вчителька початкових класів. Тому в шкільні роки Новий рік у мене був три рази: в моєму класі, маминому і вдома. До 9 класу я в її класі був то зайчиком, то мушкетером, то чортика якогось грав. Потім був найкрутішим Дідом Морозом. Тому Новий рік у мене завжди асоціювався зі святом, коли всім діткам дають подарунки, а мені – ні", – розповідає шоумен.
 

Пригадує, що найкращим і найкрутішим було домашнє свято. У родині Володимира було троє дітей. Коштів було небагато, тож його мама завжди вигадувала веселі розваги. Приміром, викладала сніжинками завдання – своєрідний квест по квартирі. Усі шукали собі подарунок, збирали сніжинки, а потім отримували винагороду.

Остапчук зізнається, що декілька разів у Новий рік засинав: "Була десь восьма вечора, і я подумав: "Та приляжу". І так два роки поспіль".

"Колись мені на Новий рік подарували ролики. Це як анекдот: я їх отримав, вони були такі класні, що мені шкода стало їх одягати. Так вони і пролежали в коробці, поки я з них не виріс. Вони ще й зараз десь лежать такі красиві, ні разу не вдягнені. З цього я виніс, що якщо вам щось дарують, користуйтеся зараз, а не відкладайте на потім. Хоча вони ще були такого дивного кольору, рожево-жовті, то може мені просто перед пацанами у дворі було трохи невдобно", – ділиться спогадами черкащанин.

Також пам’ятає своє ставлення до Діда Мороза:

"У мене Дід Мороз насправді завжди асоціюється з легким запахом алкоголю. Оскільки мій тато щороку переодягався в Діда Мороза, я так розумію, перед виступом він міг хильнути трохи коньячка для сміливости. І в мене в дитинстві було уявлення, що Дід Мороз живе не у Фінляндії, а в гаражах".

Теле- та радіоведуча Дар'я Коломієць мала всього три роки, коли визначилась із професією.

"У мене в дитинстві на Новий рік було дуже багато різних класних образів. Я була і лисичкою, і циганкою, і вороною, а не просто класичною сніжинкою. Це фото я обрала через те, що момент на фото, на мою думку, зіграв величезну роль у моєму професійному формуванні. Це мій перший у житті виступ. Я розповідаю першого в житті вірша. Якщо придивитися до світлини, можна помітити, що в мене там напружений кожен м'яз у тілі. Я ніби завмерла. І навіть платтячко рівно не тримаю, як нормальні дівчатка, я його міцно схопила двома руками від хвилювання і, як із автомата, випалила того свого вірша. Досі, маючи вже сотні і навіть тисячі виступів у своєму житті, я розумію, дивлячись на це фото, що все одно хвилююся перед кожним своїм виходом на сцену", – каже Дар’я.

Новий рік у дівчини теж проходив по-сімейному. В дитинстві Дар’я грала на фортепіано. І в ніч з 31-го на 1-ше влаштовувала всім "Вгадай мелодію", роздаючи всім членам сім’ї по великій каструлі, сковороді і молоточку.

"Першу камеру і перші світлини я пригадую з дорослішого віку, мені було тоді вже років 9. Ми жили на 7-му поверсі, а наші друзі – на 9-му. І от вони купили свою першу відеокамеру і прийшли до нас знімати стрім того, що відбувається навкруги. Мама розповідала вірш, тато стояв на голові, а ми із сестрою ввімкнули касету "СТУДИЯ СОЮЗ". Там була пісня "Лунные ночи". Я грала типу Мурата, а сестра – Альону Апіну, а потім я одягалася в різноманітні костюми і плаття, розповідала всі вірші, які знала, грала на піаніно і мене було не зупинити, поки касета не закінчилася. Такий от перший відеозапис, який я запам'ятала", – розповіла черкащанка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, минулого року на Черкащині народилось майже шість тисяч малят та одружилось понад шість тисяч пар.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x