додому Новини Черкащина Пересів з тролейбусу: черкаський депутат обзавівся елітним позашляховиком

Пересів з тролейбусу: черкаський депутат обзавівся елітним позашляховиком

0

Депутат Черкаської міської ради від фракції ВО "ЧЕРКАЩАНИ" Ігор Кривошеєв нещодавно обзавівся дорогим позашляховиком. Білий Mercedes-Benz GLE 250 2017 року випуску за новим власником зареєстрований з 15 листопада минулого року.

Відповідні зміни у своєму майновому стані обранець задекларував наприкінці листопада. 

Згідно з формою змін, автівка вже була у використанні і обійшлась Ігорю Кривошеєву у майже 754 тисячі гривень. На онлайн-сервісах з продажу авто, за таку модель "Мерседеса" просять від 40 до 50 тисяч доларів США.

Зазначимо, Кривошеєв, як і деякі його однопартійці, поєднує депутатську діяльність, із роботою на хімічному заводі "Азот". Там він працює головним електриком. У міській раді входить до складу комісії з питань економічного розвитку та бюджету. 

У декларації за 2018-й рік депутат вказав 522 тисячі гривень заробітної плати за місцем роботи, понад 119 тисяч пенсії та майже 65 тисяч гонорару. Родина обранця задекларувала заощадження у валюті – 70 тисяч доларів та у гривнях – 23 тисячі. 

Влітку 2019-го автомобіль придбав однопартієць Кривошеєва  – Максим Скорик. Щоправда, його Renault Scenic 2014-го роу випуску був значно дешевшим. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, у ніч на 5 січня черкаському депутату Миколі Фомичу спалили автомобіль.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version