додому Новини Черкащина Переломи, отруєння алкоголем, бійки: як черкащани Івана Купала відсвяткували

Переломи, отруєння алкоголем, бійки: як черкащани Івана Купала відсвяткували

0


Свято Івана Купала на Черкащині пройшло не надто спокійно. Вночі з 6 на 7 липня медиків екстренки викликали на місця святкування з різних приводів по всій області п’ять разів.

Про це у Facebook розповіла речниця Обласного центру екстреної допомоги Ірина Назарок.

О 22:15 диспетчеру повідомили, що у селі Богодухівка Чорнобаївського району на святкуванні у Будинку культури чоловік отримав травму ноги. Медики, надавши допомогу 49-річному пацієнту, доправили його до Чорнобаївської багатопрофільної лікарні з переломом гомілки.

О 22:40 надійшов виклик про травмування чоловіка у Черкасах: на пляжі Рів’єра чоловік стрибав через вогонь та пошкодив ногу. Фахівці екстренки, опісля надання допомоги, доправили 26-річного чоловіка до Третьої Черкаської міської лікарні зі закритим переломом стегна.

О 1:15 швидку викликали до парку за Будинком культури у Жашкові. Там після святкування 16-річному хлопцю стало зле. Медики доправили підлітка до Жашківської ЦРЛ з підозрою на гостре отруєння алкоголем.

О 4:51 у Білозір’ї допомоги медиків потребувала 18-річна дівчина, яку, ймовірно, побили на святкуванні Івана Купала. До центрального парку села прибула бригада екстренки. Там на місці медики надали допомогу пацієнтці зі забоєм плеча та саднами .

О 5:00 чоловік 25-ти років зателефонував у швидку і розповів, що на святкуванні йому в очі розпилили невідому речовину з балончика. Попросив приїхати медиків і допомогти йому, бо надто печуть очі. Це сталося у селі Рижанівка, що на Звенигородщині. Втім по приїзду медики не знайшли постраждалого на місці події.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вночі під Черкасами трапилась ДТП.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version