НовиниЧеркащинаПерекриття переноситься: рух транспорту на черкаському мосту через Дніпро...

Перекриття переноситься: рух транспорту на черкаському мосту через Дніпро обмежать пізніше

-

- Advertisment -

Черкаський міст через Дніпро уже почали ремонтувати. Поки роботи тривають на одній смузі, рух іншою – поки що відкритий. Однак уже до кінця тижня приватний транспорт пропускатимуть лише у дозволені "вікна". Рейсові автобуси ходитимуть відповідно до складеного часового графіку.

"До п’ятниці включно пропуск транспортних засобів буде здійснюватися без обмежень. Це стосується лише транспорту вагою до 5 тонн: легкові машини, рейсові автобуси. Відповідний пропуск транспорту забезпечуватиме патрульна поліція Черкас", – пояснюєу коментарі сайту vikka.ua прес-секретар Служби автомобільних доріг у Черкаській області Юрій Дубрава.

Як зазначив у Facebook черкаський журналіст Валерій Воротнік, станом на ранок понеділка, 19 червня на мосту спостерігався мінімальний трафік.

"Розпочаті роботи з фрезерування асфальту. Тривають вже кілька днів. Працюють лише вдень. Принаймні на початку дев'ятої вся техніка стояла біля Панського. На самому ж мосту жодної техніки і жодного робітника", – написав він і додав, що інформаційних стендів з повідомленням щодо зміни руху перед мостом з боку Черкас та перед дамбою з боку Золотоноші не бачив.

Водночас черкащанка Ольга Помнікова повідомила, що у п’ятницю в сторону дамби утворився величезний затор.

"Машини стояли вже з вул. Можайського, а зі сторони вул. Одеської – то краю не було видно. Склалося враження, що всі масово вирішили виїхати на той берег", – написала вона.

Нагадаємо, на час ремонту проїзд через міст буде дозволений лише у визначені години ("вікна"): щодня з 6.00 до 9.00; з 16.00 до 19.00. Згодом, орієнтовно через два тижні, рух у "вікна" буде дозволений лише автобусам і спецтранспорту.

Попередньо ремонт триватиме близько 4 місяців. За цей час на мосту укладуть суцільну монолітну плиту на всій проїзній частині, влаштують нову гідроізоляцію, покладуть два шари асфальтобетонного покриття, пофарбують залізні ферми тощо. Паралельно з мостом ремонтуватимуть також дорожнє полотно самої дамби, протяжністю 12 км.

Як повідомляв сайт vikka.ua, додаткових дизелів на час ремонту мосту через Дніпро черкаська залізниця не планує.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той же час викликаючим завданням, особливо коли йдеться про граматику. Граматика...

В Умані вдруге видворили нелегального мігранта з Азербайджану

Вдруге видворений азербайджанець, який намагався оселитися в Умані, надбав майже 15 років заборони в’їзду в Україну за повторне порушення...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x