додому Новини Черкаси Перегони на машинках без двигуна повертаються до Черкас

Перегони на машинках без двигуна повертаються до Черкас

0

У Черкасах на День Незалежності знову відбудуться перегони на саморобних тачках «Крутий спуск». Після року паузи, фестиваль креативності повертається. І цього разу він буде частиною грандіозного фестивалю фестивалів «ManyFest».

«Крутий спуск» ми організовуємо вже вчетверте. Започаткували фестиваль у 2017 році. Тоді він був як пілотний проєкт, але відразу стало зрозуміло, що «Крутий спуск» –це родзинка міста. Утім торік через карантин ми не ризикнули проводити таку масову подію, – розповідає організатор, керівник Автомобільного клубу «Черкаси» Андрій Яроменко. – Цьогоріч «Крутий спуск» буде на День Незалежності. І відбуватиметься в межах фестивалю фестивалів. Заради цього дня об’єдналися майже всі івентори Черкас, тож містяни та гості Черкас 24 серпня зможуть побачити тридцять фестивалів. І «Крутий спуск» – один з них».

Організатори традиційно запрошують долучитися до «Крутого спуску» всіх охочих. Для цього потрібно придумати та змайструвати свою оригінальну тачку без двигуна та скотитися нею Замковим узвозом у День Незалежності. Нині вже відкрита реєстрація.

«У всіх, хто  зважиться взяти участь стовідсотково будуть незабутні враження. В ідеалі ми б хотіли, щоб на «Крутому спуску» вдалося зібрати 30 тарантасів. Це було б дуже символічно: тридцять тачок у 30-річчя Незалежності України, – говорять організатори. – Участь, як і в попередні роки, безоплатна».

Як повідомляв сайт vikka.ua, чиновники Черкас планують витратити на рекламу фестивалю сотні тисяч гривень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version