додому Новини Черкащина Передріздвяна сесія в Черкасах не відбулася

Передріздвяна сесія в Черкасах не відбулася

0

На позачергове засідання сесії міської ради 5 січня, яке скликав міський голова Анатолій Бондаренко, прийшли лише 12 депутатів та міський голова, передає кореспондент vikka.ua.

Серед присутніх – деякі депутати від ВО "Батьківщина", ВО "Черкащани" та кілька позафракційних.

Також на сесію прибув новообраний депутат від "УКРОПу" Віталій Мевша. Він зайшов у раду замість убитого Михайла Бінусова.

Нагадаємо, напередодні депутати від трьох політсил – Партії вільних демократів, БПП "Солідарність" та "Громадянської позиції" відмовилися приходити на засідання. Причиною своєї відмови обранці назвали поспішне призначення засідання та небажання міського голови розпускати виконком.

Разом з тим, на засідання міськради не прийшли депутати від ВО "Свобода" та двоє депутатів однопартійців міського голови – "батьківщинівці" Роман Діскант та Руслан Петрик.

Тим часом міський голова закликав присутніх депутатів зачекати, сподіваючись, що кворум все-таки збереться. До трибуни із виступами та критикою вийшли деякі присутні обранці. Узяв слово підтримки мера його бізнес-партнер, депутат облради Михайло Мушієк та його соратник Володимир Матюша.

Наступне сесійне засідання призначено на середу, 10 січня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, депутати трьох фракцій відмовилися приходити на сесію Черкаської міськради.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version