НовиниКриміналНа Черкащині оформили протоколи на 12 нетверезих водіїв за...

На Черкащині оформили протоколи на 12 нетверезих водіїв за тиждень

-

- Advertisment -

Цими вихідними у Черкасах зупинили нетверезих водіїв за кермом автомобіля. Про це повідомляє Патрульна поліція Черкаської області.

Вихідними патрулюючи на вулиці Чайковського, інспектори зупинили автомобіль Renault Megane, який порушив ПДР.

Спілкуючись із водієм поліцейські виявили ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували пройти чоловіку огляд. Той відмовився. Також інспектори виявили, що водій позбавлений права керування.

На водія автомобіля склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння, а так само відмова від огляду на стан сп’яніння) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Інший випадок стався на вулиці Самійла Кішки. Патрульні помітили автомобіль ВАЗ 2102, водій якого порушував комендантську годину.

Спілкуючись із водієм, поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою приладу Драгер, на що керманич погодився. Результат — 1.99 проміле. Також інспектори встановили, що водій автівки ВАЗ керував автомобілем без посвідчення водія.

На водія автомобіля ВАЗ патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння) та протокол за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має з собою посвідчення водія) КУпАП.

Загалом за минулий тиждень 12 правопорушників отримали адміністративні протоколи за статтею 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП. Матеріали справ направлено до суду для розгляду.

Читайте також:

Черкащани, які отримали «Картку черкасця», можуть отримати знижки в аптеках

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

7 тисяч доларів за фіктивний діагноз: на Черкащині затримали адвоката

На Черкащині правоохоронці затримали адвоката, його підозрюють у вимаганні грошей за встановлення фіктивного діагнозу отримання “хворим” групи інвалідності. Повідомляє...

У Черкасах збирають кошти, щоб кікбоксер поїхав на змагання

У Черкасах збирають кошти, щоб черкаський кікбоксер Ростислав Кирилюк зміг потрапити на тренувальні збори і взяти участь у змаганнях....

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x