НовиниЧеркасиПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих...

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

-

- Advertisment -

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії споживачам. Нині поточний ремонт виконують на одній з підстанцій Товариства напругою 150 кВ.

Так, заступник директора технічного з високовольтних мереж ПАТ «Черкасиобленерго» Валентин Бурла зауважив, що головне завдання служби електропідстанцій та дільниці електропідстанцій відокремленого структурного підрозділу «Уманські енергетичні мережі» – це своєчасне технічне обслуговування та ремонти енергооб’єктів напругою 150, 110, 35 кВ.

– У виконанні головного завдання служби задіяні не лише її працівники, а й працівники інших служб: служба ізоляції та захисту від перенапруг, служба релейного захисту, автоматики та вимірювань, служба механізації і транспорту, дільниці Уманських енергетичних мереж, служба засобів диспетчерського та технологічного управління. Матеріалами наші служби забезпечені у повному обсязі, до роботи персонал підготовлений,- розповів Валентин Бурла.

Наразі над виконанням поточного ремонту підстанції 150 кВ працює бригада з п’яти осіб: майстер служби електропідстанцій, троє електрослюсарів та водій автовишки. Як триває хід ремонтних робіт, розповів майстер служби електропідстанцій ПАТ «Черкасиобленерго» Олександр Головко.

– Згідно наказу №1 ми виконуємо поточний ремонт обладнання на одній з підстанцій. Ремонт триватиме орієнтовно п’ять днів. Сьогодні ми ремонтуємо вимикач та трансформатор струму 150 кВ, а також лінійний роз’єднувач 150 кВ. Надалі обслуговуватимемо інше обладнання, будемо чистити ізоляцію, контакти та проводити інші види робіт,- розповів Олександр Головко.

Загалом, за словами заступника директора технічного з високовольтних мереж ПАТ «Черкасиобленерго» Валентина Бурли, основний обсяг робіт з капітального та поточного ремонту підстанцій 150, 110, 35 кВ припадає на другий-третій квартал поточного року. Тож нині працівники активно почали ремонтну кампанію 2024 року, щоб забезпечити надійний та безаварійний розподіл електроенергії споживачам регіону.

ПАТ «Черкасиобленерго» спеціалізується на розподілі електричної енергії споживачам Черкаської області, сприяє розвитку економіки регіону та постійно застосовує інновації в сфері енергоефективності.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині підтопило поля та село Хрещатик

У зв’язку з весняним водопіллям оголошено ІІ рівень небезпеки. Унаслідок пропуску води через каскад дніпровських водосховищ, у верхів’ї Кременчуцького...

На Городищині проведуть в останню путь захисника

Війна відібрала життя військового з Черкащини Олександра Подокоци. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Городищенської міської ради. Олександр Анатолійович Подокоца, який...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x