НовиниЧеркасиПАТ "Черкасиобленерго": енергетики Черкаської міської філії виконують планові роботи...

ПАТ “Черкасиобленерго”: енергетики Черкаської міської філії виконують планові роботи з розчистки трас повітряних ліній електропередачі

-

- Advertisment -

Щодня протягом року енергетики ПАТ «Черкасиобленерго» виконують планові роботи з розчистки повітряних ліній електропередачі від зелених насаджень, аби забезпечити безперебійну подачу електроенергії споживачам регіону – повідомляє пресслужба ПАТ “Черкасиобленерго”.

Нині до виконання плану з розчистки приступили енергетики Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго». Роботи виконують у м. Черкаси на одній з вулиць.

– Попередній 2023 рік заплановані роботи з розчистки повітряних ліній електропередачі ми виконали на 100%. Цьогоріч наші бригади згідно плану на 2024 рік активно виконують роботи з розчистки, аби і цього року отримати позитивні показники з цього виду робіт,- зазначив головний інженер Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Антонюк.

Яка підстанція та яка лінія обслуговується на цій ділянці роботи, енергетики позначають безпосередньо на опорах.

– Виконуємо розчистку, аби наша лінія була в безпеці, незважаючи на складні погодні умов та пориви вітру. Адже якщо гілка зачіпає повітряну лінію, то при пориві вітру вона може спричинити  коротке замикання, тоді горять запобіжники і споживачі матимуть перебої в електропостачанні.Аби цього не допустити, ми постійно виконуємо розчистку,- пояснив електромонтер Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» В’ячеслав Дробот.

Відзначають професійність енергетиків і місцеві жителі.

– Вони все виконують правильно і професійно, аби нам було комфортно і ми мали безперебійну подачу електроенергії,- прокоментувала жителька м. Черкаси Катерина Свиридівна.

Головний інженер Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Антонюк  додає, що розчистка повітряної лінії – один із важливих видів робіт енергетиків, який забезпечує надійний та безперебійний розподіл електроенергії споживачам, а крім того це і поточні та капітальні ремонти енергомереж та обладнання, модернізація енергооб’єктів, все це дає змогу попередити аварійні ситуації та працювати на випередження. Тож і надалі ПАТ «Черкасиобленерго» працюватиме у цих напрямках.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині підтопило поля та село Хрещатик

У зв’язку з весняним водопіллям оголошено ІІ рівень небезпеки. Унаслідок пропуску води через каскад дніпровських водосховищ, у верхів’ї Кременчуцького...

На Городищині проведуть в останню путь захисника

Війна відібрала життя військового з Черкащини Олександра Подокоци. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Городищенської міської ради. Олександр Анатолійович Подокоца, який...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x