НовиниЧеркасиПАТ "Черкасиобленерго": енергетики Черкаської міської філії виконують планові роботи...

ПАТ “Черкасиобленерго”: енергетики Черкаської міської філії виконують планові роботи з розчистки трас повітряних ліній електропередачі

-

- Advertisment -

Щодня протягом року енергетики ПАТ «Черкасиобленерго» виконують планові роботи з розчистки повітряних ліній електропередачі від зелених насаджень, аби забезпечити безперебійну подачу електроенергії споживачам регіону – повідомляє пресслужба ПАТ “Черкасиобленерго”.

Нині до виконання плану з розчистки приступили енергетики Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго». Роботи виконують у м. Черкаси на одній з вулиць.

– Попередній 2023 рік заплановані роботи з розчистки повітряних ліній електропередачі ми виконали на 100%. Цьогоріч наші бригади згідно плану на 2024 рік активно виконують роботи з розчистки, аби і цього року отримати позитивні показники з цього виду робіт,- зазначив головний інженер Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Антонюк.

Яка підстанція та яка лінія обслуговується на цій ділянці роботи, енергетики позначають безпосередньо на опорах.

– Виконуємо розчистку, аби наша лінія була в безпеці, незважаючи на складні погодні умов та пориви вітру. Адже якщо гілка зачіпає повітряну лінію, то при пориві вітру вона може спричинити  коротке замикання, тоді горять запобіжники і споживачі матимуть перебої в електропостачанні.Аби цього не допустити, ми постійно виконуємо розчистку,- пояснив електромонтер Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» В’ячеслав Дробот.

Відзначають професійність енергетиків і місцеві жителі.

– Вони все виконують правильно і професійно, аби нам було комфортно і ми мали безперебійну подачу електроенергії,- прокоментувала жителька м. Черкаси Катерина Свиридівна.

Головний інженер Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Антонюк  додає, що розчистка повітряної лінії – один із важливих видів робіт енергетиків, який забезпечує надійний та безперебійний розподіл електроенергії споживачам, а крім того це і поточні та капітальні ремонти енергомереж та обладнання, модернізація енергооб’єктів, все це дає змогу попередити аварійні ситуації та працювати на випередження. Тож і надалі ПАТ «Черкасиобленерго» працюватиме у цих напрямках.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x