НовиниЧеркасиПАТ «Черкасиобленерго»: допомогу для ЗСУ виготовляємо власноруч

ПАТ «Черкасиобленерго»: допомогу для ЗСУ виготовляємо власноруч

-

- Advertisment -

З початку повномасштабного вторгнення спеціалісти Товариства власноруч виготовляють для Сил безпеки і оборони польові печі, печі «Ракета», буржуйки, багатомісні польові умивальники, металеві їжаки та інші необхідні металоконструкції, повідомляє пресслужба ПАТ “Черкасиобленерго”. Зокрема енергетики виготовили та передали оборонцям понад 500 печей «Ракета».

Нагадаємо, ПАТ «Черкасиобленерго» постійно допомагає Збройним Силам України: закуповує та передає техніку, обладнання, інструменти та усе необхідне для надійного захисту держави від ворога. На потреби захисників енергетики долучаються і до виготовлення необхідних матеріалів власноруч.

Так, працівники одного з відокремлених підрозділів Товариства днями виготовили чергову партію печей «Ракета».

Начальник цеху Ігор Калашник розповідає, що колектив підрозділу не вперше долучається до допомоги захисникам.

– Основна задача нашого підрозділу – це ремонт електрообладнання, будівель та споруд Товариства. Втім з початку повномасштабного вторгнення окрім основної роботи наш підрозділ почав виготовляти різноманітні речі для бійців. На цей момент у нашого підрозділу є прохання від захисників на виготовлення печей «Ракета» в кількості 60 штук. Загалом за весь час повномасштабної війни ми виготовили майже півтисячі штук таких печей. Піч «Ракета» використовується в основному для приготування їжі, дуже ефективна, має гарні відгуки від хлопців, які її використовують. Сам процес виготовлення почерпнули з інтернет джерел, підприємство закупило необхідні матеріали, а спеціалісти, які працюють з металоконструкціями, виготовили необхідну кількість печей,- розповів Ігор Калашник.

Після зварювання металоконструкцій фрезерувальник Олександр Пухов шліфує вироби, аби надати їм естетичного вигляду.

Спеціалісти яких спеціальностей задіяні у виготовленні печей, розповів старший майстер Олександр Шкарупа.

– Для виготовлення таких металоконструкцій ми залучаємо електрослюсарів, зварників, також допомагають фрезерувальники, токарі, які виконують роботи з виготовлення дрібних деталей. В цілому, коли вже виготовлений весь корпус, зварники та слюсарі завершують цю роботу. Крім того ми слідкуємо, щоб був справний інструмент, були захисні засоби,- зазначив Олександр Шкарупа.

Нині отримали такі печі захисники військової частини Національної гвардії України. Переконані, що це сприятиме якіснішому виконанню задач зі збереження суверенітету те територіальної цілісності, національної безпеки і оборони країни.

Як зазначають у Товаристві для Збройних Сил України важлива будь-яка допомога, тому якщо зусилля енергетиків сприятимуть захисту держави від ворога, то вони готові виконувати її допоки не настане перемога.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x