НовиниЧеркащинаПАТ «Черкасиобленерго» приєднало до електромереж новозбудований завод

ПАТ «Черкасиобленерго» приєднало до електромереж новозбудований завод

-

- Advertisment -

ПАТ «Черкасиобленерго» в рекордні строки приєднало до електромереж першу чергу новозбудованого заводу компанією «SEED CORP» з переробки кукурудзи. Звели його у селі Гельмязів, що на Золотоніщині.

cherkasyoblenergo

Це вже другий масштабний інвестиційний проєкт на Черкащині, підключений енергетиками.

«Нині ми знаходимося на об’єкті компанії «SEED CORP», яка збудувала новий завод на Черкащині потужністю 2,2 МВт. Будівництво проводилося при підтримці та організації відповідних робіт як замовника так і представників обласної державної адміністрації. Крім цього під час будівництва нових потужностей була надана максимальна допомога зі сторони нашого Товариства, зокрема в своєчасності заживлення даного об’єкта», – зазначив голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко окремо подякував за якісну роботу в ході реалізації проєкту голову правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олега Самчука.

«Надзвичайно приємно бачити коли на Черкащині відкривають такі об’єкти. Хочу подякувати аграріям, які трудяться на благо розвитку аграрного сектору. А від себе особисто хочу відзначити колектив ПАТ «Черкасиобленерго» за продуктивну і якісну роботу і я сподіваюся, що в майбутньому наступні проєкти ми будемо відкривати так само чітко і професійно», – зазначив голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко.

Співвласник компанії «SEED CORP» також особливо відзначив велику роль у швидкій реалізації проєкту колективу ПАТ «Черкасиобленерго» та його керівника.

«Боюся перехвалити компанію «Черкасиобленерго, але співпраця з ними була як і має бути – ділова, конкретна і продуктивна. Це вперше, коли ми підписали контракт на 2 місяці і рівно день в день нам під’єднали електричну енергію. Тому і колективу і особисто голові правління я дуже вдячний», – відмітив засновник компанії «SEED CORP» Сергій Терещук.

Під час урочистостей голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук отримав подяку від компанії «SEED CORP» за надану допомогу в реалізації проєкту.

У свою чергу Міністр аграрної політики Максим Дзьоба зазначив: відкриття заводу – важлива подія для регіону. Те, що інвестори все частіше обирають Черкащину для відкриття своїх підприємств свідчить про сприятливий інвестицій клімат в області.

«Мене справді такі події надихають більше ніж відкриття зернових терміналів, це набагато важливіше, бо це дає можливість підвищувати ланцюжки поставки, збільшувати додану вартість в українському агросекторі, це саме те, над чим ми повинні працювати», – зауважив заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Дзьоба.

Інвестиційний вклад у зведення нового заводу склав 30 мільйонів доларів. Будівництво вражає як масштабами, так і рекордними темпами його зведення.

«У реалізації даного проєкту було задіяно близько 20-ти організацій і ви знаєте, все працювало як годинник. Однак найбільше складнощів було саме в будівництві, було непросто, працювали і вдень і вночі. І саме завдяки спільній роботі, розумінні усіх причетних ми змогли буквально за 3,5 місяці збудувати завод, хоч він повинен був будуватися рік», – зазначив засновник компанії «SEED CORP» Сергій Терещук.

У компанії наголошують звести першу чергу нового заводу з переробки кукурудзи у такі стислі терміни – справа не з простих. Усі виробничі потужності облаштували сучасним та автоматизованим обладнанням. Крім цього, для забезпечення заводу качанами підготували понад 1200 га зрошувальних земель.

«Також нашою компанією було закуплено більше 20-ти одиниць сучасної спецтехніки для насінництва. Мільйонні інвестиції та сучасне обладнання дадуть можливість створити близько півтори сотні робочих місць», – відзначає генеральний директор компанії «SEED CORP» Максим Кохановський.

Наостанок голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук подякував присутнім за високу оцінку у роботі. І запевнив, що такі ж якісні та своєчасні послуги отримають всі інвестори, які забажають відкривати свої підприємства на черкаській землі.

«Черкаський регіон на першому місці серед інвестиційно-привабливих регіонів для інвесторів. Тому користуючись нагодою запрошуємо потенційних інвесторів на територію нашої області для впровадження своїх проєктів. Крім цього дякую працівникам Товариства за своєчасність підключення і за відношення до інвесторів», – зазначив голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

ПАТ «Черкасиобленерго» і надалі дбатиме про якісне надання своїх послуг. Усе задля покращення інвестиційного клімату та створення нових робочих місць на Черкащині.

Як повідомляв сайт vikka.ua, майже 100 тисяч споживачів приєдналося до чат-ботів ПАТ «Черкасиобленерго».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x