Новини на ВІККАЕкономічні новиниПАТ «Черкасиобленерго» – ІІ-ге місце в Україні за надійністю...

ПАТ «Черкасиобленерго» – ІІ-ге місце в Україні за надійністю електропостачання

-

- Advertisment -

ПАТ «Черкасиобленерго» – ІІ в Україні за рейтингом SAIDI, що є одним з основних показників надійності (безперервності) електропостачання.

Про це зазначено у звіті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), з моніторингу функціонування роздрібного ринку електроенергії у IV кварталі 2020 року. Товариство – друге в Україні, після ОСР, яке обслуговує місто Київ.

Згідно з даними НКРЕКП за результатами IV кварталу минулого року, тривалість відключень споживачів від електоенергії у ПАТ «Черкасиобленерго» за рік склала 270 хв., що на 35% менше, ніж у попередньому кварталі 2020 року. Тривалість відключень на Черкащині виявилась на 34% менше середнього показника по країні.

У ІІІ-му кварталі 2020 року компанія стала одним з лідерів за показником SAIDI, посівши 5-те місце в рейтингу компаній-операторів системи розподілу за даними НКРЕКП, та перше серед державних обленерго. Показник у 364 хвилини тривалості відключень був на рік вдвічі менше середнього по країні, що в два рази вище – 618 хв.

«ПАТ «Черкасиобленерго» квартал від кварталу поліпшує показник SAIDI, що характеризує надійність електропостачання, комерційну якість надання послуг з передачі та розподілу електроенергії, – коментує голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук. – Такого результату вдалося досягти завдяки ефективності здійснених інвестицій у модернізацію мереж – у 2020 році обсяг капітальних вкладень у ремонти склав 55 млн грн. Крім того ключовим фактором виступили професіоналізм та мотивованість трудового колективу Товариства. У нинішньому році ми плануємо знову покращити показник SAIDI – зі збільшенням інвестицій у капітальні ремонти та модернізацію електромереж завдяки запровадженню RAB-тарифів».

Нагадаємо, що ПАТ «Черкасиобленерго» у 2021 році збільшить обсяг капітальних вкладень у порівнянні з 2020 р. (55 млн грн.) у 2,4 рази – до 132,86 млн грн. Більше половини коштів буде спрямовано на будівництво, модернізацію та реконструкцію електричних мереж та обладнання.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x