додому Новини Парубій попросить Міноборони не мобілізувати в армію 18-річних хлопців

Парубій попросить Міноборони не мобілізувати в армію 18-річних хлопців

0

Секретар Ради національної безпеки та оборони Андрій Парубій пообіцяв звернути увагу Міністерства оборони на специфіці мобілізаційних заходів і не призивати до армії чоловіків із соціально незабезпечених сімей, повідомляє видання Insider.

Також Парубій зробить все можливе, аби не мобілізувати 18-річних хлопців, повідомив він на засіданні Верховної Ради 22 липня.

– Зараз я зверну особливу увагу Міністерства оборони, щоб до війська набирали спеціалістів. А я наголошую: набирають не 18-річних хлопців, а тих людей, які вже пройшли вишкіл у Збройних Силах. Це офіцери у відставці, люди, які мають досвід ведення служби. І набирають виключно на ті спеціальності, що необхідні для тієї чи іншої частини, – зазначив Парубій.

Раніше Парубій повідомляв, що нова часткова мобілізація в Україні дозволить додатково привести у бойовий стан 15 бойових військових частин та 44 частини бойового забезпечення потреб оборони.

Нагадаємо, сьогодні парламент затвердив указ президента про проведення в Україні часткової мобілізації. Це вже третя часткова мобілізація, яку оголошують в країні з початку року. Раніше такі мобілізації оголошували 17 березня та 6 травня.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version