НовиниКриміналПартії наркотиків, деревини та респіраторних масок: на Черкащині СБУ...

Партії наркотиків, деревини та респіраторних масок: на Черкащині СБУ веде системну боротьбу з контрабандою

-

- Advertisment -

Управління Служби безпеки України у Черкаській області проводить системну боротьбу з контрабандою.

За 10 місяців цього року правоохоронці попередили незаконне переправлення великих партій наркотиків, державних лісових ресурсів і протиепідеміологічних засобів, інформує пресслужба Управління.

За цей період було блоковано контрабанду оптової партії психотропних речовин за кордон на більше ніж 15 мільйонів гривень. Наркотрафік організували декілька жителів Черкаської та Сумської областей. Вони намагалися переправити «товар» через держкордон поза встановленими пунктами пропуску автотранспортом наркокур’єрів. Правоохоронці затримали автомобіль одного з фігурантів поблизу державного кордону. Під час його огляду було виявлено майже 30 кілограмів готової психотропної речовини – мефедрону.

Також співробітники СБУ попередили нелегальне переправлення понад 10 тисяч респіраторних масок до однієї з європейських країн. Фігурант, незважаючи на запроваджені обмеження у зв’язку з епідеміологічною ситуацією в Україні, намагався налагодити механізм контрабандного переправлення респіраторних масок за кордон. Своїм зарубіжним клієнтам ділок планував реалізувати захисні засоби за понад 700 тисяч у гривневому еквіваленті.

У цьому році співробітники Управління Служби безпеки України у Черкаській області блокували незаконне переміщення за кордон забороненої до експорту цінної деревини на 200 тисяч доларів. Нелегальний бізнес організували представники однієї з столичних комерційних структур. Правоохоронці затримали вантажівку з партією контрабандної лісопродукції під час спроби перетину митного кордону «Київ-Столичний».

У межах кримінальних проваджень, розпочатих за вказаними фактами, тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до протиправної діяльності.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах затримали двох чоловіків, яких підозрюють у обкраданні автомобілів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x