НовиниПолітикаПартія вільних демократів пропонує містянам простий шлях платити за...

Партія вільних демократів пропонує містянам простий шлях платити за опалення на 30% менше (Відео)*

-

- Advertisment -

У мікрорайоні Припортовий у Черкасах є реальний і доступний шлях зменшити тарифи на опалення на 30%. Йдеться про район вулиць Новопречистенська, Різдвяна, Чехова, Гоголя, Верхня Горова. 108 будинків мають технічну можливість перейти на іншого оператора, який постачає тепло – це Черкаська ТЕЦ. Тарифи ТЕЦ у цьому мікрорайоні будуть значно дешевші для споживачів, ніж тарифи КП «Черкаситеплокомуненерго». Це у відео доводить кандидат у депутати Черкаської міської ради від ПАРТІЇ ВІЛЬНИХ ДЕМОКРАТІВ Сергій КУЗЛЯЄВ.

Комунальне підприємство ЧТКЕ постачає мешканцям опалення за ціною 1609 гривень за гігакалорію, а Черкаська ТЕЦ – за 1206 гривень за гігакалорію. Різниця очевидна – 397 гривень. Жителі, які проживають у двокімнатній квартирі площею 50 кв.м, мають можливість заощадити лише за один опалювальний період 2800 гривень.

«Партія вільних демократів знає, як зменшити тарифи на опалення, але для цього потрібна ваша допомога – тих мешканців, які проживають у цих понад ста будинках. Без рішення жителів, без їхнього бажання щось змінити – це буде неможливим. Ми прийдемо у кожний двір, поспілкуємося з кожним жителем, зайдемо у квартиру. Принесемо готовий протокол. Єдине прохання – поставте свій підпис. І ми допоможемо переключити ваш будинок на іншого теплопостачального оператора і допоможемо кожному з вас заощадити кошти в родині на чималу суму», – розповідає Сергій КУЗЛЯЄВ.

Враховуючи технологічні нюанси, зручніше й правильніше переводити й підключати на іншу теплопостачальну організацію цілий мікрорайон або великими групами будинки, а не по одному.

На сьогодні потужності ТЕЦ використовуються не на повну. Якщо розшириться кількість будинків для обслуговування, то тариф може знизитися ще на 3-5%.

*політична агітація

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x