додому Новини Політика Партія Вільних Демократів почала втілювати перші пункти програми «Безпечне місто» в життя*

Партія Вільних Демократів почала втілювати перші пункти програми «Безпечне місто» в життя*

0

Світловідбивні елементи рятують життя на дорозі дітям і дорослим.

У темну пору доби водій автомобіля в місті може помітити пішохода лише з відстані 25-30 метрів і не встигнути вчасно зупинитися. Якщо черкаські пішоходи носитимуть світловідбивачі і «світитимуться» на дорозі, то відстань видимості збільшується до 130-150 метрів. Такі прості речі можуть зберегти чимало життів.

ПАРТІЯ ВІЛЬНИХ ДЕМОКРАТІВ вважає впровадження заходів безпеки для жителів Черкас – одним із пріоритетних напрямків. Це стосується як комплексних рішень щодо встановлення камер відеоспостереження, освітлення вулиць, встановлення світлофорів, рятувальних постів тощо, так і щодо захисту пішоходів на дорозі.

«Міська влада ж поки не звертає на цей напрямок уваги взагалі. Уже 5 років говоримо про безпечне місто, але немає ані бачення, ані реалізації хоча б одного пункту програми. Ми ж розпочали із дієвого кроку – прагнемо зробити наших містян помітними на дорозі, тим самим врятувати їхні життя», – відзначає лідер Партії вільних демократів, депутат міської ради Олександр Згіблов.

Вільні Демократи почали втілювати перші кроки програми «Безпечне місто». Вони вручають дітям і дорослим спеціальні флікери зі світловідбивачем, які можна легко одягнути на руку, наплічник, одяг, велосипед, самокат, дитячий візочок тощо. Це роблять для того, аби містяни були помітними на дорозі в темний час.

*політична агітація

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version