НовиниПолітикаПартія Вільних Демократів почала втілювати перші пункти програми «Безпечне...

Партія Вільних Демократів почала втілювати перші пункти програми «Безпечне місто» в життя*

-

- Advertisment -

Світловідбивні елементи рятують життя на дорозі дітям і дорослим.

У темну пору доби водій автомобіля в місті може помітити пішохода лише з відстані 25-30 метрів і не встигнути вчасно зупинитися. Якщо черкаські пішоходи носитимуть світловідбивачі і «світитимуться» на дорозі, то відстань видимості збільшується до 130-150 метрів. Такі прості речі можуть зберегти чимало життів.

ПАРТІЯ ВІЛЬНИХ ДЕМОКРАТІВ вважає впровадження заходів безпеки для жителів Черкас – одним із пріоритетних напрямків. Це стосується як комплексних рішень щодо встановлення камер відеоспостереження, освітлення вулиць, встановлення світлофорів, рятувальних постів тощо, так і щодо захисту пішоходів на дорозі.

«Міська влада ж поки не звертає на цей напрямок уваги взагалі. Уже 5 років говоримо про безпечне місто, але немає ані бачення, ані реалізації хоча б одного пункту програми. Ми ж розпочали із дієвого кроку – прагнемо зробити наших містян помітними на дорозі, тим самим врятувати їхні життя», – відзначає лідер Партії вільних демократів, депутат міської ради Олександр Згіблов.

Вільні Демократи почали втілювати перші кроки програми «Безпечне місто». Вони вручають дітям і дорослим спеціальні флікери зі світловідбивачем, які можна легко одягнути на руку, наплічник, одяг, велосипед, самокат, дитячий візочок тощо. Це роблять для того, аби містяни були помітними на дорозі в темний час.

*політична агітація

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x