додому Новини Черкащина Парламент без популістів: лідер Аграрної партії поспілкувався із фермерами Черкащини (ФОТО, ВІДЕО)

Парламент без популістів: лідер Аграрної партії поспілкувався із фермерами Черкащини (ФОТО, ВІДЕО)

0

3,5 роки тому в Україні почала свою роботу амбіційна ідеологічна партія, яку очолили аграрії. Це люди, які працюють на землі, творять економіку нашої держави, тому й повинні брати на себе відповідальність і за політичну ситуацію в країні. Нинішня влада хизується "космічними" успіхами, хоча рівень життя громадян тільки погіршується. Аграрна партія здатна провести реальні, а не віртуальні реформи. Про це заявив голова партії Віталій Скоцик під час зустрічі 10 липня із фермерами Звенигородщини, головами районних партійних організацій та керівниками осередків Черкащини, передає vikka.ua.

Вперше Аграрна партія взяла участь у місцевих виборах у жовтні 2015 року. Із того часу і до сьогодні її рейтинг виріс із 6,9 %до 15%. Близько 5 тисяч депутатів працює нині в місцевих органах влади. Аграрна партія має абсолютно рівномірну підтримку. І якби найближчим часом пройшли вибори, саме ця ідеологічна політсила увійшла б у п’ятірку партій, які пройшли до парламенту із рейтингом 7,9%.

За словами Віталія Скоцика, нинішній парламент складають популісти і лобісти, які не в змозі генерувати життєздатні законодавчі ініціативи.

"2/3 законопроектів, зареєстрованих у Верховній Раді цього року, Комітет виборців України офіційно визнав неякісними, оскільки вони не принесуть користь українському народові. Це говорить про те, що Рада наповнена популістами, які прийшли захищати свої бізнеси, або відстоювати інтереси фінансово-олігархічних груп. Заяви та рішення уряду зводяться до політичного піару. Ні роботу парламенту, ні Кабміну інакше, як фейковою, не назвеш", – заявив голова Аграрної партії.

За словами політика, ефективні реформи можна провести в Україні за 2–3 роки, але для цього потрібно оновити парламент за рахунок справжніх ідеологічних партій і створення цілісної системи управління державою. Після приходу Аграрної партії до Верховної Ради, разом із низкою багатьох важливих питань, вирішуватиметься питання адміністративно-територіального устрою.

"Ми швидко повинні ініціювати перепис населення, проведення паспортизації всіх населених пунктів нашої держави, визначитися із економічно ефективними адміністративно-територіальними одиницями, тому що сьогодні середня громада – 8 тисяч 900 людей, які знаходяться на її території. Економічне обґрунтування – не менше 16-18 тисяч і, як наслідок, 70 % з тих громад, які ми створили, є економічно несамодостатніми. Саме тому нам треба оперативно прийняти рішення, яким має бути адміністративно-територіальний устрій, закріпити це у відповідному законі, прийняти закон про службу в органах місцевого самоврядування і в 2020 році закріпити всю систему управління держави. Аграрна партія планомірно йде до того, щоб стати загальнонаціональною великою правлячою політичною силою, але не домінуючою", – констатує Віталій Скоцик.

Політик наголошує, що Аграрна партія готова стати платформою для об’єднання, але вона ніколи не буде підтримувати фейкові політичні сили: ті, які ділять країну за мовою, релігією чи національністю. Головне гасло молодої партії – аграрії єднають Україну!

Голова Черкаської міської організації Аграрної партії Інна Лук’янець схвалює появу в обласному центрі ідеологічної партії, яка сприятиме розвитку міста і наповнення його професіоналами.

"Це не зовсім правильно, коли у депутатському корпусі Черкаської міської ради із 60 депутатів був лише один представник медицини і один представник освіти. Із 58 представників, 8, наприклад, представники бізнесу і лобіюють свої інтереси. Тому Черкаси сьогодні повністю в МАФах. Наша політична сила намагається залучити експертів і фахівців усіх професійних сфер. У правлінні повинні бути люди, які розуміються на тому, що вони роблять. І тільки тоді можна говорити про розвиток міста", – каже Інна Лук’янець.

Людям потрібен лідер,який має стратегії, щоб забезпечити в країні мир і вирівняти зовнішньополітичні відносини, вважає голова Черкаської обласної партійної організації АПУ Віктор Полозов.

"Спілкуючись із фермерами Звенигородщини, я зрозумів, що громадяни не хочуть миритися з хаосом у країні і готові до змін. Вони більше не хочуть терпіти корупцію, недосконалу податкову систему, а також те, що владі сьогодні вигідніше вести війну на Сході, ніж піднімати промисловість країни", – каже політик.

Зустріч із головою АПУ Віталієм Скоциком надихнула аграріїв Черкащини, зокрема, Звенигородського, Лисянського і Тальнівського районів, на думку, що наша країна ще має надію отримати гідного лідера, встати з колін і вийти з економічної кризи.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на найближчій сесії Черкаської міськради офіційно оголосять імена нових депутатів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version