додому Новини Черкаси Парковка та нові локації: у Черкасах розширять територію зоопарку

Парковка та нові локації: у Черкасах розширять територію зоопарку

0

У Черкасах вже виділили додаткову ділянку землі для місцевого зоопарку. Там збираються облаштувати багато нових цікавих об’єктів.

Про це під час робочої наради повідомив директор звіринця Євгеній Ван.

Так, посадовець зазначив, що вже за кілька місяців завершиться реконструкція головного входу до зоопарку. Оскільки мерія вже виділила додаткову землю для звіринця, незабаром там також почнуть будувати нові локації.

«Плануємо у вересні представити на розгляд виконкому проект облаштування цієї території. Прошу міську владу допомогти із ремонтом дороги навколо зоопарку, а також із облаштуванням паркомісць, адже зараз до нас приїжджає багато відвідувачів, які лишають свої авто деінде, часто і на зеленій зоні», – зазначив Євгеній Ван.

Мер міста Анатолій Бондаренко під час робочої наради повідомив, що реконструкцію зоопарку потрібно проводити у комплексі з прилеглою територією і парком 30-річчя Перемоги. Він також доручив департаменту ЖКК забезпечити виконання цих робіт. А директору зоопарку – підготувати бюджетний запит на виготовлення проектно-кошторисної документації.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах відбудеться дитячий фестиваль.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version