НовиниЧеркащинаПарк відпочинку на Черкащині так і не був відновлений,...

Парк відпочинку на Черкащині так і не був відновлений, як обіцяв нардеп Яценко

-

- Advertisment -

Народний депутат України Антон Яценко заявив, що планує відновити парк відпочинку в селі Синиця Христинівського району Черкаської області. За словами Яценка, з цього приводу він звернеться до районної адміністрації, однак якщо там не погодяться допомогти, проведе відновлювальні роботи власними силами. Таку обіцянку він дав 11 грудня 2015 року, нагадує "Слово і Діло".

"Радимося, як все-таки зробити так, щоб його (парк – ред.) почистити, зробити доріжки, освітлення, можливо, на сонячних батареях. Ось так його окультурити й зробити такою зоною відпочинку для цілого району. Я думаю, що буду спілкуватися з головою районної адміністрації та з губернатором, і якщо вони не допоможуть, то я буду якось сам намагатися це зробити", – заявив Яценко телеканалу "Громдаське.ТБ".

Раніше Яценко звертався до Кабінету міністрів, щоб дізнатися, в кого на балансі перебуває парк села Синиця. У Черкаській облдержадміністрації нардепу повідомили, що для збереження парку та його споруд необхідно терміново знайти ефективного власника та кошти для відновлення втрачених об'єктів. Також бажано було б створення на його території зони відпочинку й включити парк до переліку туристичних маршрутів Христинівського району.

Щоб дізнатися, як просувається реконструкція парку, журналісти звернулися із запитом до Синицької сільради, де повідомили, що починаючи із січня 2016 до травня 2018 року роботи з відновлення зони відпочинку в селі не проводилися.

Згідно з моніторингом "Слова і Діла", Яценко дав 61 обіцянку, з них 16 виконав, а 10 – провалив.

Як повідомляв сайт vikka.ua, уманський нардеп вкотре кнопкодавив у Верховній Раді.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x