НовиниЧеркащина"Пацанка" з Черкас взяла участь у телешоу, щоб стати...

"Пацанка" з Черкас взяла участь у телешоу, щоб стати жіночною (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

На новому каналі нещодавно розпочався третій сезон програми "Від пацанки до панянки", де дівчата-зірвиголови щодня змінюють свій колишній спосіб життя: пізнають себе, вчаться прощати, не боятися довіритися, відкритися світові, полюбити його і себе. Участь у новому сезоні взяла й "пацанка" із Черкас, 19-річна Марина Бибка, яка наразі живе в Гадячі. Про це повідомляє "Базар. Медіа".

Марина виросла у Гадяцькому дитячому будинку, має прізвисько "Адвокат". Через її манеру одягатися та поведінку дівчину часто сприймали за хлопця. До того ж вона любить займатися футболом, баскетболом та волейболом. На проект прийшла, щоб стати жіночною.

"Взяти участь у шоу мені запропонувала знайома із Черкас. Я пройшла кастинг у Києві, а через місяць мені зателефонували і сказали, що мене взяли. Чесно кажучи було дуже важко. Зйомки відбувались у різний час – вдень, а інколи із 3-ї ночі і до ранку. Але по телевізору показують лише найцікавіше, тобто не все. Перші два-три тижні мені було дуже важко звикнути до камери, яка завжди перед носом: і спиш під камерою, і переодягаєшся. Та згодом я до цього звикла", – розповідає Марина.

Зізнається, що насправді, кого виганяти із школи, вирішують не директори, а редактори. Вони постійно із дівчатами, тому краще їх знають. А ще слідкують за рейтингами – якщо хтось уже перестає бути цікавим для глядачів, з ним попрощаються.

"До фіналу дійшли лише найсильніші і найцікавіші. Наприклад, була дівчина якій абсолютно все вибачали – могла набити око редактору, постійно скаржилась, що сукня не подобається, чи не хоче їсти кашу, матюкалась. І вона увійшла до трійки. До речі, пані Оля мені особисто говорила "Марино, ви повинні були перемогти". Але оскільки я перестала чудить і матюкатись, мене вигнали", – каже корінна черкащанка.

Зйомки проекту закінчились 15 листопада минулого року. Марина "навчалась" у школі леді три місяці і покинула її із досить гарними результатами – увійшла у четвірку фіналістів. Зараз повернулась до звичного життя, закінчила завчання, працює продавцем. Каже, що проект дав їй багато корисних знань і навичок, які вона намагатиметься використовувати у майбутньому.

Як повідомляв сайт vikka.ua, самотній тато з Черкащини знайшов собі наречену, взявши участь у телешоу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

До Черкас привезли гуманітарний вантаж із Фінляндії (ВІДЕО)

Медичні засоби, їжа, меблі, медичне обладнання, засоби гігієни. Волонтерська організація «ЛАД» отримала черговий гуманітарний вантаж з Фінляндії. Інформують у...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x