НовиниОсвітаОздоровча кампанія 2021: за червень оздоровились понад чотири тисячі...

Оздоровча кампанія 2021: за червень оздоровились понад чотири тисячі дітей Черкащини

-

- Advertisment -

На Черкащині триває літня кампанія з оздоровлення та відпочинку дітей. За червень в області вдалося оздоровити 4065 дітей нашого регіону.

Серед пільгових категорій послугами скористалися 2629 дітей. Усього послугами оздоровлення та відпочинку хочуть охопити більше 33 тисяч дітей віком від 7 до 18 років, пише Черкаська ОДА.

Загалом на реалізацію оздоровчої кампанії в області запланували використати близько 17 млн грн з обласного та місцевих бюджетів.

Як повідомляють у сільських, селищних, міських радах територіальних громад, на послуги оздоровлення та відпочинку цьогорічного літа надають 5 стаціонарних дитячих закладів оздоровлення й відпочинку та 116 таборів із денним перебуванням.

Мережу пришкільних таборів сформували відповідно до потреб. При цьому важливо, що до початку відкриття оздоровчих закладів там провели комплексну перевірку готовності до відкриття.

Між тим, дітей направляють на оздоровлення та відпочинок і до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» у Києві та Українського дитячого центру «Молода гвардія» в Одеській області. За червень до цих закладів направили 247 дітей.

Кілька днів тому більше півтори сотні дітей поїхали відпочивати в Дитячий заклад санаторного типу «Таврія» в Скадовську.

Як повідомляв сайт vikka.ua, ОДА заплатить за оздоровлення дітей менше, ніж міськрада.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x