додому Новини Черкаси Отримав купу дзвінків: мер Черкас хоче повернути виплати в 25 тис грн...

Отримав купу дзвінків: мер Черкас хоче повернути виплати в 25 тис грн породіллям

0
Анатолій Бондаренко

Мер Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що хоче повернути виплати в 25 тис грн при народженні дитини, які перед тим не прийняла Черкаська міська рада. Він готує відповідні зміни до бюджету міста. Про це Анатолій Бондаренко заявив на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Анатолій Бондаренко«Підготував і вношу на розгляд виконавчого комітету рішення про зміни до бюджету Черкаської територіальної громади, яким пропоную відновити виплати при народженні дитини.  Відтак, кожна черкаська сім’я, яка наважилася в цей тяжкий час народити дитину, отримає по 25 тисяч гривень, як це було і раніше, з початку повномасштабного вторгнення. Близько двох тисяч родин вже їх отримали», – зазначив міський голова в своєму дописі.

Він зізнався, що отримав чимало дзвінків і повідомлень від жителів Черкас. За його словами, їх обурило таке рішення місцевих депутатів.

«Це одна з моїх соціальних ініціатив як Черкаського міського голови, і я буду продовжувати її реалізовувати. Тож прошу припинити всі спекуляції навколо цього питання», – зазначив Анатолій Бондаренко

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version