НовиниЧеркащинаОтримала майже 150 млн: Тимошенко офіційно стала мільйонеркою

Отримала майже 150 млн: Тимошенко офіційно стала мільйонеркою

-

- Advertisment -

Народна депутатка від "Батьківщини" Юлія Тимошенко внесла в електронну декларацію майже 150 млн гривень.

Таку величезну суму політикиня отримала від американської компанії. Про це в Telegram-каналі повідомив нардеп 8-го скликання, журналіст Сергій Лещенко, пише "Obozrevatel".

"Тимошенко задекларувала, що 24 квітня 2020 року вона отримала еквівалент 148 мільйонів 345 тисяч 441 гривні від компанії Reid, Collins, Tsai LLP. Видом доходу вказано як "компенсація збитку, заподіяного політичними репресіями 2011-2014 років, отримана в США на стадії досудового врегулювання". Про яку компенсацію йдеться та хто компенсував гроші Тимошенко, у публічних джерелах знайти інформацію не вдалося. Пошуковик Google на момент цієї публікації (4 травня. – Ред.) не знаходить повідомлень у зв'язці слів "Reid, Collins, Tsai LLP" та "Україна" або прізвища "Тимошенко", – вказав Лещенко.

Він зазначив, що прибуток від цієї ж компанії – Reid, Collins, Tsai LLP – 2019 року декларував депутат від партії Тимошенко Сергій Власенко.

"18 липня 2019 року він вказав отримання доходу розміром майже 57 мільйонів, а 19 липня – понад 57 мільйонів і майже 19 мільйонів. У кожному разі Власенко видом доходу вказав "іноземний дохід". Ставши легальною мільйонеркою в такий цікавий спосіб, Юлія Тимошенко нарешті зможе офіційно декларувати на себе майно та займатися благодійністю від власного імені", – підкреслив Лещенко.

Декларація Тимошенко

Декларація Власенка

Як повідомляв сайт vikka.ua, чому угрупуванню Бондаренка треба передчасно припинити карантин в окремо взятому місті Черкаси?

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські волонтери роздали дітям 3 тисячі пакунків із солодощами (ВІДЕО)

У Черкасах безкоштовно роздавали солодощі. Діти віком від 3 до 14 років отримали пакунки з цукерками. Інформує власкор ВІККА....

У Черкасах на місці пляжу збудують апарт-готель висотою 33 метри (ДОКУМЕНТ)

У Черкасах на місці колишнього пляжу «Рівєра» планують збудувати апарт-готель. Відповідний дозвіл надав департамент архітектури та містобудування Черкаської міської...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x