додому Новини Освіта Освітяни Черкас уклали з приватним адвокатом договір на 150 тис. грн

Освітяни Черкас уклали з приватним адвокатом договір на 150 тис. грн

0
корупція

Департамент освіти та гуманітарної політики 8 липня уклав із АБ «Бунякін і партнери» договір на адвокатські послуги на суму 150 тис. грн. Передбачається, що послуги надаватимуться до кінця року. Відповідне повідомлення було розміщене на порталі «Прозоро».

Примітно, що в структурі Департаменту є юридичний відділ, працівники якого отримують заробітну плату із міського бюджету. Торік освітяни уже користувалися послугами цих адвокатів. Тоді була укладена угода із АБ «Бунякін і партнери» на більшу суму – 199 тис. грн.

Засновником адвокатського бюро є Микола Бунякін. Саме він захищав працівників Департаменту освіти та гуманітарної політики під час перевірки Державної аудиторської служби, яка проходила у 2020 році.

8 липня бюро уклало ще дві угоди про адвокатський супровід. Першу – із черкаською школою № 2 на суму 30 тис. грн. Другу – із Сагунівською загальноосвітньою школою на суму 5 тис. грн.

Мерія Черкас не вперше користується послугами адвокатських компаній. Так, у червні поточного року Департамент ЖКК уклав угоду із Адвокатським бюро «Ципін і партнери» щодо закупівлі послуг з юридичного консультування та представництва вартістю 700 тис грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, ВООЗ повідомив про початок третії хвилі пандемії коронавірусу

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version