НовиниОсвітаОсвітян Черкащини відзначили дипломом за впровадження інновацій

Освітян Черкащини відзначили дипломом за впровадження інновацій

-

- Advertisment -

20-22 жовтня у Київському Палаці Спорту відбулася Тринадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». На заході дипломом відзначили Управління освіти і науки Черкаської ОДА. Про це повідомляє Валерій Данилевський, начальник Управління.

У роботі виставки взяли участь 5 закладів дошкільної та загальної середньої освіти, 3 заклади професійної (професійно-технічної) освіти Черкаської області на чолі з Управлінням освіти і науки Черкаської облдержадміністрації та КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

Управління освіти і науки

Під час заходів виставки висвітлювались питання цифрової компетентності педагога, інноваційних стратегій профорієнтаційної роботи в закладах освіти, впровадження кращих освітніх практик у системі підтримки дітей з особливими освітніми потребами, розвитку напрямів STEM-освіти у вимірі модернізаційних процесів, організації єдиного навчально-інформаційного простору в умовах змішаного навчання, застосування мультимедійних технологій в освітньому процесі, проблеми дистанційного навчання та шляхи їх вирішення тощо.

Управління освіти і науки

«Управління освіти і науки ОДА нагороджено Дипломом «За активне впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес»; мені вручено Подяку «За плідну організаторську діяльність вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти. Досягнуті результати є показником правильно вектору розвитку та діяльності освітньої галузі області» – зазначає Валерій Данилевський.

Як повідомляла раніше vikka.ua, На засіданні Черкаського виконкому нагородили паралімпійців

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x