додому Новини Освіта У Черкасах стартував проєкт «Моя родина – територія любові»

У Черкасах стартував проєкт «Моя родина – територія любові»

0

У дошкільних навчальних закладах міста розпочали серію родинних заходів «Моя родина – територія любові». Цей соціальний проєкт організовує Служба у справах дітей Черкаської міської ради спільно із Департаментом освіти та гуманітарної політики. Пишуть на сторінці департаменту

Так, перший такий захід реалізували на базі дошкільного навчального закладу (ясла-садок) спеціального типу №13 «Золотий ключик». Малеча проводила час зі своїми рідними, багато веселилися та брали участь у різноманітних активностях.

Зокрема, для них діяли такі локації – «Театралізована діяльність», «Ігри з водою та піском», «Щоб читати та писати – треба нам про очі дбати», «Кінологи у гостях у дітей», «Завжди уважним будь, правила дорожнього руху – не забудь», «В гості до лісовичка», Виставка робіт «Ні сімейному насильству!», «Школа майбутніх футболістів», «У бабусі на селі», «Весело граємо – здорові зростаємо!».

Також на захід завітала заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики-начальниця управління освіти Надія Євчак разом із начальницею Служби у справах дітей Ларисою Кошовою та фахівцями департаменту освіти.

«Сьогодні для дітлахів важливо створювати такі миті радості та позитивних емоцій. Окрім того, такі заходи ще й спрямовані на пропагування родинних цінностей та протидії домашнього насильству», – зазначила Надія Євчак.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version