додому Новини Освіта Черкаських школярів за високі результати в навчанні відзначили грошовими преміями

Черкаських школярів за високі результати в навчанні відзначили грошовими преміями

0
facebook.com/rada.cherkasy

У Черкасах відбулася зустріч міської влади та учнівської молоді. Під час заходу відзначили талановитих школярів та їхніх педагогів: вручили премії, започатковані за ініціативи міського голови Анатолія Бондаренка. Повідомляє Черкаська міська рада.

facebook.com/rada.cherkasy

 

Привітали розумників та викладачів міський голова Анатолій Бондаренко і його профільна заступниця Анастасія Чубіна.

«Пишаюся нашими учнями, які показали чудові результати і мрію, щоб у наступному році вони були ще кращими. У свою чергу, я та моя команда докладемо максимум зусиль, щоб забезпечити очне навчання і зробити кращі умови для проведення занять», – зауважив Анатолій Бондаренко.

«Ви – гордість нашого міста і його бренд. Маю надію, що ця міська відзнака дасть вам змогу повірити у свої сили і надихне на подальші перемоги », – привітала школярів Анастасія Чубіна.

facebook.com/rada.cherkasy

Премії учням-переможцям Всеукраїнських олімпіад та конкурсів, педагогам, які їх підготували, а також учням, які мають найвищі бали з Національного мультипредметного тесту, встановлюються відповідно до міської програми розвитку загальної середньої освіти.

Цьогоріч премії за перемогу в олімпіадах отримують 21 учень та 23 педагогічних і науково-педагогічних працівники. Розмір винагороди – 5000 грн. за перше місце, 2000 грн за друге місце і 1000 грн – за третє.

Ще 6 випускників цьогоріч відзначені преміями по 10 000 гривень за найкращі результати по НМТ. Це Іван Лініченко та Юлія Новаківська з ФІМЛІ, Анастасія Продіус, Іванна Швець із спеціалізованої школи №17, Антон Бєляєв та Володимир Гончаренко зі школи №21. Вони продемонстрували найкращі знання з української мови, математики, англійської мови та біології.

Читайте також:

На черкаській школі з’явився мурал на честь Великого Кобзаря

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version