додому Новини Освіта Вихованці та викладачі мистецьких шкіл у Черкасах отримають премії від міської ради

Вихованці та викладачі мистецьких шкіл у Черкасах отримають премії від міської ради

0
мистецька школа

Міський голова Анатолій Бондаренко вручив сертифікати на отримання премії вихованцям та викладачам мистецьких шкіл міста. Повідомляють у Черкаській міській раді.

мистецька школа

Учні закладів культури разом зі своїми наставниками займають найвищі п’єдестали всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Сьогодні їм вручили сертифікати на отримання стипендії міського голови «За високі досягнення в музиці», «За високі досягнення у вокальному мистецтві» та «За високі досягнення в галузі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва».

Зокрема, сертифікати на отримання щомісячної стипендії міського голови в розмірі 2 000 грн отримали вихованці шкіл – неодноразові переможці міжнародних та всеукраїнських конкурсів. Також за високу професійну підготовку учнів грошовою винагородою в розмірі 6000 грн нагородили викладачів мистецьких навчальних закладів.

«Наші діти неодноразово ставали переможцями різних конкурсів, представляючи рідне місто на найвищому рівні. Звісно, окремих слів подяки також заслуговують їхні викладачі, які прививають в дітей любов до мистецтва та краси, вкладають усю свою душу та знання виховуючи юних митців. Місто вами пишається», – зазначила кураторка освітньої галузі міста Анастасія Чубіна.

Нагадаємо, що в минулому році на засіданні виконавчого комітету розмір стипендій збільшили до 2 000 грн.

Читайте також:

“Черкаські Мавпи-Дніпро” здолали чинного чемпіона України з баскетболу

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version