НовиниЧеркащина"Останній свисток сезону": у школі "Черкаських Мавп" проводжали випускників...

"Останній свисток сезону": у школі "Черкаських Мавп" проводжали випускників (ФОТО)

-

- Advertisment -

День 3 червня у Родині "Черкаських Мавп" став особливим. За традицією останніх років на початку літа у клубі лунає "Останній свисток сезону". Фактично це свято випускників баскетбольної школи "Черкаських Мавп". Цього сезону настала черга закінчувати школу, а разом з нею і виступи у ВЮБЛ "Черкаських Мавп-02". Саме на честь випускників у черкаському ПС "Будівельник" зібралася майже вся родина, інформує прес-служба БК.

Хоч номінально і господарювала команда "Мавп-02", яку тренує Володимир Чурсін, розпочалося свято з підведенням підсумків сезону у баскетбольної школи "Черкаських Мавп". Цього сезону юнацькі команди нашого клубу зібрали аж 5 комплектів нагород Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги. Три комплекти медалей наші команди здобули у дивізіоні "А". Ще два – у дивізіоні "Б".

Команда найменших дівчат баскетбольної школи "Черкаських Мавп" (Венето-Черкаси-07) на чолі з тренером Наталією Євтушевською здобула чемпіонський титул Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України.

Команда найменших юнаків баскетбольної школи "Черкаських Мавп" (Мавпи-08) у своєму дебютному сезоні здобула срібні медалі Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. Тренер Максим Міхельсон та Василь Івлєв.

Команда Володимира Мірошника – "Черкаські Мавпи-07" – віце-чемпіони ВЮБЛ у дивізіоні "Б".

Підопічні Олени Фатнєвої – команда 2Венето-Черкаси-06" вперше у своїй історії здобула призи Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України! Вони стали бронзовими призерами ВЮБЛ.

Команда Євгенія Ткаченко – "Черкаські Мавпи-06" – посіла третє місце у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі України та виборола путівку до дивізіону А.

Усі призери отримала подарунки від "Черкаських Мавп" та партнера клубу ТМ "Венето".

В свою чергу, випускники баскетбольної школи, гравці "Черкаських Мавп-02" отримали з рук почесного президента клубу та директора Групи компаній "Венето" – Олександра Згіблова дипломи про завершення навчання у баскетбольній школі. В свою чергу випускники нашої школи залишили автографі на баскетбольному м’ячі, який буде відправлено у музеї "Черкаських Мавп".

Дипломи отримали наші випускники: Грибов Ілля, Качурін Олексій, Криворука Валерій, Назаренко Артур, Пироженко Даніїл, Рідько Владислав, Сорокін Денис, Ткаля Вільямс, Харсун Олександр, Якименко Владислав.

Відзначили і партнерів меценатів, без яких не могла б якісно працювати баскетбольна школа "Черкаських Мавп". Зокрема це меценат клубу – Михайло Бродський, Черкаські міська та обласна ради, КДЮСШ №1, піцерія "Челінтано" та Черкаський політехнічний технікум. Відзнаки тим хто був присутній у залі вручив директор клубу та організатор свята – Володимир Гриценко.

"Ми завдячуємо усім нашим партнерам без яких не могла б існувати наша баскетбольна школа. Зокрема меценату та ідейному надхненнику Михайлу Бродському. Дуже відчутний вклад у фінансування школи робить і міський та обласний бюджет. Приємно, що консолідація зусиль влади та бізнесу дає прекрасний результат у вигляді високих спортивних результатів дітей та здоров'я підростаючого покоління", – говорить Володимир Гриценко.

Урочисту атмосферу зустрічі цього вечора розбавив баскетбольний турнір. Участь у ньому взяли три команди випускників, які були сформовані з гравців "Мавп-02" та команда тренерів. Короткі змагання провели за правилами баскетболу 3х3.

 Тренерська команда мала назву "Дрім-тім" і складалася з Олександра Лашко, Олени Фатнєвої та Наталії Євтушевської. Цікаво, що цьому колективу навіть вдалося нав’язати боротьбу випускникам. Перемогу в емоційному турнірі святкували все ж випускники з команди "Кава з молоком". Замість трофею переможці отримали святковий торт, який "по-братськи" розділили з усіма своїми одноклубниками.

Був і ще один сімейний момент. Випускники презентували символічні подарунки найменшим дітлахам, які займаються в структурі "Черкаських Мавп", а це команда, яка сформована з малюків 2011-2013-го років народження (!). До слова, вони лише днями відіграли свій перший офіційний матч.

Завершилося свято родинною фотосесією. А традиційний "Останній свисток сезону" пролунав з вуст капітана "Черкаських Мавп-02" – Валерія Криворуки.

Так емоційно та зворушливо сезон 2018/2019 у баскетбольній школі "Черкаських Мавп" добіг завершення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-06" стали бронзовими призерами ВЮБЛ.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x