додому Новини Черкащина Останні, хто без тепла: жителям черкаського мікрорайону обіцяють увімкнути опалення вже наступного...

Останні, хто без тепла: жителям черкаського мікрорайону обіцяють увімкнути опалення вже наступного тижня

0

Мешканці будинків у мікрорайоні "Черкаський" (територія колишнього радгоспу) вже наступного тижня мають відчути тепло у власних квартирах. Якщо будуть сприятливі погодні умови, то у п’ятницю, 3 листопада розпочнуться ремонтні роботи з ліквідації пошкодження на тепломережі по вулиці Пацаєва. Про це сайту vikka.ua повідомив голова правління ПАТ "Черкаське хімволокно" ВП "Черкаська ТЕЦ" Віктор Олексенко.

"П’ять років поспіль у період опалювального сезону виникає одна і та ж проблемна ситуація. Суть проблеми у тому, що теплотраса, яка проходить біля будинку не може бути повністю відремонтована, оскільки вона не перебуває на балансі Черкаської ТЕЦ. Земля там розпайована і ми, на жаль, не можемо, згідно з чинним законодавством цю тепломережу відремонтувати та взяти собі на баланс. Аби забезпечити людей теплом, там необхідно встановити автономне опалення", – пояснив Віктор Олексенко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, через городину кілька черкаських будинків у холодних залишенцях.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version