НовиниЧеркащина"Ошуканий" експрокурор Черкащини добивається заборони партії "Слуга народу"

"Ошуканий" експрокурор Черкащини добивається заборони партії "Слуга народу"

-

- Advertisment -

Експрокурор Черкащини очолив громадську організацію "Ошукані Українці" та домагається заборони партії "Слуга народу".

Про це повідомляють на офіційному сайті організації, пише "Кропива".

Саме громадське утворення створено цьогоріч. Його очільник Олександр Литвин із 2001 по 2005 рік був прокурором Черкаської області.

Так, Олександр Литвин, як лідер організації, звернувся до генпрокурора із заявою про вчинення кримінального правопорушення та до Окружного адміністративного суду міста Києва. Відповідачем по справі виступає Міністерство юстиції. Позивач просить суд визнати бездіяльність Мінюсту щодо нездійснення контролю за діяльністю політичної партії "Слуга народу" щодо дотримання партійного статуту та зобов'язати Мінюст звернутися до суду з позовом про заборону діяльності політичної партії "Слуга народу". 

Зокрема в опублікованій інформації та позовній заяві йдеться про те, що політична партія протягом тривалого часу фактично не здійснювала своєї статутної діяльності, а при підготовці всеукраїнських з'їздів відбувалася фальсифікація документації, без фактичного проведення зібрань в регіонах для обрання делегатів. 

Також Олександр Литвин повідомляє, що з січня 2019 року він фактично виконував обов'язки керівника виборчого штабу кандидата у Президенти Володимира Зеленського, а згодом виборчого штабу партії "Слуга народу" на Черкащині, був делегатом з'їзду партії "Слуга народу" з висунення кандидатів у народні депутати. Проводив організаційну роботу під час двох вказаних виборчих кампаній. Однак згодом дізнався, що керівництво регіональної організації партії "Слуга народу" зареєстровано на інших осіб, які не мають відношення до Черкащини. 

Відзначимо, що публічним лідером команди Володимира Зеленського на Черкащині в лютому 2019 року було названо Володимира Зозулю. Його прізвище також фігурує в інформації реального керівника штабу Олександра Литвина. Також Олександра Литвина, відразу після перемоги Зеленського на виборах Президента, називали серед претендентів на посаду голови Черкаської ОДА.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Україні різко знизився показник довіри до Зеленського.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

У деяких черкасців не буде гарячої води

Сьогодні, 19 квітня, деякі жителі Черкас залишаться без гарячої води. Про це повідомляє пресслужба КПТМ "Черкаситеплокомуненерго". Південно-Західний район: З 9:00 до...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x