НовиниОшукані черкаські вкладники банку мітингуватимуть у Києві

Ошукані черкаські вкладники банку мітингуватимуть у Києві

-

- Advertisment -

Ошукані черкаські вкладники банку "Михайлівський" мітингуватимуть у Києві. Мирний мітинг запланований на три дні в цілодобовому режимі: з 5 по 8 вересня включно, повідомляє "finance.ua".

Так, потерпілі від афери банку "Михайлівський" проведуть триденний мітинг в центрі Києва, повідомив активіст руху вкладників банку "Михайлівський" Олег Мосін.

"Все має початися під будівлею Кабміну. Там о 8 ранку розпочнеться мітинг силами вкладників, які приїдуть з регіонів: з Черкас, Рівного, Одеси, Харкова, Львова, Дніпра. Але основні сили підійдуть о 10 ранку. Стояти біля уряду цілий день не будемо, плануємо йти під Верховну Раду, коли Президент почне там свій виступ, а після і під Адміністрацію Президента", – розповів він.

Мосін уточнив, що рух вкладників подав заявку в Київську міськадміністрацію, отже влада повідомлена про проведення мирного мітингу.

Він запланований на три дні в цілодобовому режимі: з 5 по 8 вересня включно.

Мета – домогтися включення потерпілих від афери "Михайлівського" в списки постраждалих вкладників, щоб отримати компенсації в 200 тис. грн. Через те, що працівники банку укладали з людьми депозитні договори не від імені "Михайлівського", а від фінкомпанії, потерпілі зараз не можуть отримати виплати.

"Лист, який ми передавали в Кабмін, перенаправили до Фонду гарантування вкладів фізосіб. Але справа не зрушила з мертвої точки. Нам радять звертатися до юристів і судитися, але у людей немає на це коштів – для покриття судових витрат. Дуже багато серед потерпілих пенсіонерів , у яких було на рахунках по 10 тис. грн.", – зазначив Олег Мосін.

Він також уточнив, що в мітингу планується участь 500-700 осіб.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Україні вводять в обіг нову банкноту.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині з початку року зафіксовано 109 випадків ВІЛ-інфекції

У Черкаській області виявлено 109 випадків ВІЛ-інфекції та 19 випадків СНІДу. Про це повідомляє Державна установа «Черкаський обласний центр...

У Черкасах можливе обмеження водопостачання за деякими адресами

Сьогодні, 21 травня, у зв'язку з плановими роботами в декількох будинках Черкас можливі перебої з водопостачанням. Про це повідомляє...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x