додому Новини Черкащина Організатору та одному з виконавців убивства журналіста з Черкащини винесуть вироки

Організатору та одному з виконавців убивства журналіста з Черкащини винесуть вироки

0

Прокуратурою області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно організатора, а також ще одного з виконавців викрадення та вбивства журналіста й відомого громадського діяча Василя Сергієнка. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Зловмисники обвинувачуються у вчиненні ряду кримінальних правопорушень, а саме: організація незаконного позбавлення волі або викрадення людини, вчиненого групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки; організація вчинення умисного вбивства, тобто умисного протиправного заподіяння смерті людині, вчиненого на замовлення за попередньою змовою організованою групою; організація умисного знищення майна шляхом підпалу, вчиненого організованою групою; створення злочинної організації з метою вчинення тяжкого чи особливо тяжкого злочину, а також керівництво такою організацією та участь у ній.

Нагадаємо, що 4 квітня 2014 року в м. Корсунь-Шевченківський Черкаської області за вказівкою 47-річного жителя м. Київ дві групи чоловіків викрали та у подальшому вбили журналіста Василя Сергієнка, заховавши його тіло в лісі.

Обвинуваченим обрано запобіжний захід тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

За вчинення інкримінованих кримінальних правопорушень організатору злочинів загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі, виконавцю – позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за підробку документів та привласнення 200 тисяч гривень черкаським підприємцям винесуть вирок.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version