НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 6 лютого

Опубліковано актуальну карту АТО на 6 лютого

-

- Advertisment -

Ситуація на Сході країни станом на 12.30 6 лютого за даними РНБО.

В районі Дебальцевого інтенсивність обстрілів за останню добу дещо знизилася. Водночас неспокійною залишається ситуація на Луганському і Маріупольському напрямах.

Після численних обстрілів з різної зброї, бойовики вдавалися до штурмів опорних пунктів та блокпостів поблизу населеного пункту Рідкодуб Артемівського району Донецької області та біля села Міус Попаснянського району Луганської області, де бойовики 5 разів обстрілювали наші позиції з установок "Град", танків і мінометів та атакували його. Всі напади бандитів відбито.

Учора з боку населеного пункту Саханка російські найманці відкрили вогонь із РСЗВ БМ-21 "Град" по місцях дислокації прикордонного підрозділу та контрольного посту в районі населеного пункту Сартана. Бойовики випустили близько 40 снарядів із "Градів" та здійснили понад 15 мінометних пострілів. Завдяки інженерним спорудам та оборонним укріпленням вдалося запобігти втратам серед прикордонників.

Спроби наступу на позиції сил АТО призводять до втрат у лавах НЗФ.

З 4 до 5 лютого українські військові знищили 60 бойовиків, 4 ворожих танки, 2 самохідні артилерійські установки. Біля м. Брянка Луганської області сили АТО підірвали 7 складів з боєприпасами, які належали бойовикам.

В районі населеного пункту Сокільники на Луганщині сили АТО знешкодили разом з розрахунками два 120-мм міномети та автомобільну техніку до них, а біля населеного пункту Стукалова Балка знищили одну БМП з екіпажем. Українська артилерія успішно задіює контрбатарейну боротьбу та упереджувальний вогонь, що знижує до мінімуму ефективність вогневого ураження бойовиками наших позицій.

Також учора українські зенітники збили ворожий БПЛА, який здійснював розвідку місцевості над Оленівкою, Олександрополем, Тарасівкою та Березівкою Костянтинівського району Донецької області.

За добу загинуло 2 українських військовослужбовця, 26 отримали поранення.

Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Звенигородці міграційники виявили нелегала з Вірменії

До 28 червня 2024 року 42-річний громадянин Вірменії зобов'язаний виїхати з України за рішенням міграційної служби. Про це повідомляє...

На Черкащині внаслідок ДТП постраждали четверо дітей

Аварія сталася в п’ятницю, 31 травня, неподалік Жашкова. Про це повідомили в пресслужбі поліції Черкаської області. Інцидент трапився на трасі...

Цікаве:

Топер для дивана: вибираємо правильно

Топер – це тонкий матрац без пружин, який здатний...

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x