НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 6 березня

Опубліковано актуальну карту АТО на 6 березня

-

- Advertisment -

Ситуація на Сході країни станом на 12.30 6 березня за даними РНБО.

Триває процес відведення українського важкого озброєння з лінії зіткнення. Учора ЗСУ здійснили  відведення артилерійських дивізіонів, що мають на озброєнні РСЗВ БМ-21 "Град".

Техніку на всьому шляху слідування супроводжували групи спостерігачів ОБСЄ, які засвідчили її відведення на відстань понад 35 кілометрів від лінії зіткнення сторін, як це передбачено Мінськими домовленостями. Зазначимо, що у разі спроб організованого наступу з боку бойовиків, українські військові готові оперативно повернути техніку на бойові позиції. Нагадуємо, що сьогодні сили АТО відводять від лінії зіткнення РСЗВ "Ураган".

Водночас противник продовжує тактику "турбуючого вогню", здійснюючи поодинокі обстріли позицій сил АТО. Зокрема, вчора, 5 березня, наші позиції були обстріляні 35 разів. Найбільше напруження спостерігалося на Маріупольському, Донецькому та Артемівському напрямках. При цьому фактів застосування артилерійського озброєння бойовиками не зафіксовано. Також вночі, близько 1 та 2 години ночі,  бойовики обстріляли з мінометів Піски та Авдіївку.

У районі с. Миколаївка Тельманівського району Донецької області відбулося бойове зіткнення бойовиків з підрозділами ЗСУ. Противник, застосовуючи БМП та міномети, 4 рази обстріляв наш опорний пункт, а згодом намагався його штурмувати. Напад відбито.

Поблизу с. Широкине бойовики безуспішно намагалися атакувати наші позиції, тричі обстрілявши їх з гранатометів, снайперської і стрілецької зброї.

Противник веде активну авіарозвідку – за минулу добу зафіксовано політ 3 безпілотних літальних апаратів в районах н.п. Попасна, Ломакіне та Орловське.

За минулу добу загиблих серед українських військовослужбовців немає, 4 було поранено.

Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювальний конкурс у Черкасах зібрав 44 хореографічні колективи

Черкасах провели Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Травневий дивертисмент». Повідомляє Департамент освіти і гуманітарної політики ЧМР. Конкурс відбувся 19 травня у...

У Черкасах поховали 22-річного захисника

У Черкасах сьогодні провели в останню путь молодого захисника. Артем Бодяго загинув від поранень, отриманих на Луганщині. Повідомляє міський...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x