НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 5 листопада

Опубліковано актуальну карту АТО на 5 листопада

-

- Advertisment -

Ситуація у зоні антитерористичної операції характеризується підвищенням інтенсивності обстрілів позицій сил АТО. Не припиняється надходження з території РФ значної кількості військової техніки та особового складу.

Впродовж минулої доби активність російських найманців була сконцентрована на територіях Новоайдарського та Попаснянського районів Луганської області, під Дебальцево, на півдні Донецької області та навколо самого Донецька.

ЗС РФ продовжують здійснювати повітряну розвідку під Маріуполем та в районі Трьохізбенки, що на р. Сіверський Донець. Загалом протягом доби зафіксовано 5 російських безпілотників. В районах, де було зафіксовано їх проліт, терористи одразу починають обстріли з важкої артилерії.

Так, на південному напрямку російсько-терористичні війська двічі обстріляли з танків та мінометів опорний пункт сил АТО біля с. Павлопіль у Новоазовському районі. Терористи обстріляли зі стрілецької та снайперської зброї також і околиці Талаківки і селища Гнутове. У всіх випадках сили АТО вогнем у відповідь знищили вогневі точки ворога.

Бойовики з мінометів, протитанкових ракетних комплексів та артилерії обстріляли позиції та конвої сил АТО на трасі Донецьк–Маріуполь біля сіл Гранітне, Старогнатівка, Новогригорівка та Новоласпа у Тельманівському районі Донецької області.

У самому Донецьку терористи 4 рази обстріляли з артилерії, мінометів, гранатометів та стрілецької зброї позиції українських військових на території аеропорту. Отримавши вогневу відповідь, найманці на штурм не наважились.

З "Градів" та мінометів терористи обстріляли позиції сил АТО неподалік Дебальцеве в районах Орлово-Іванівка, біля кургану "Гостра Могила" та 4 рази – біля селищ Нікішине та Чорнухине.

Наші позиції неподалік міст Золоте та Фрунзе, що в районі р. Сіверський Донець, російські найманці  обстріляли з мінометів. Біля селища Кримське 4 рази удари було завдано з "Градів". Точним вогнем у відповідь сили АТО вогневі розрахунки ворога під селищем Фрунзе знищили.

Також після вильоту російського безпілотника терористи завдали артилерійських ударів по м.Попасна, понтонно-мостовій переправі через р. Сіверський Донець біля с. Нижнє.

За минулу добу загинуло 2 українських військових, 9 отримали поранення.

Вчора виїзні бригади концерну "Укроборонпром" в польових умовах відновили 1 танк Т-64, а також по одному БТР-3 та БТР-4 для Нацгвардії України. Доведено до належного технічного стану 3 артилерійські системи.

Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Звенигородщини стріляв у кота – на нього відкрили кримінальну справу

Поліція Звенигородщини відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною. Про це пише Поліція Черкащини. Житель села Стеблів із...

Депутат розповів про свою мрію: хоче створити у Черкасах приватний музей книг

Приватний музей книг мріє створити у Черкасах депутат Черкаської міської ради Нарек Казарян. Про це він написав на своїй...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x