НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 30 червня

Опубліковано актуальну карту АТО на 30 червня

-

- Advertisment -

Ситуація на Сході країни станом на 12.30 30 червня за даними РНБО.

На Маріупольському напрямку противник здійснив серію потужних артилерійських та мінометних обстрілів наших позицій по всій лінії фронту на цій ділянці від Новотроїцького до Широкиного. Бойовики змінили тактику, ведучи вогонь з важкого озброєння навіть у світлу пору доби. Ці провокації приносять страждання мирним мешканцям – згідно з повідомленнями ОБСЄ, село Широкине залишили мирні жителі.

На Донецькому напрямку найбільш складна ситуація – під Мар’їнкою, де регулярно відбуваються ворожі провокації із застосування стрілецького та важкого озброєння. Противник веде вогонь із західних житлових районів Донецька. Не припиняється ворожий вогонь і північніше, в районі Красногорівки, Пісків та Авдіївки. В околицях Горлівки обстановка також нестабільна, але контрольована. Бойових зіткнень і фактів використання важкого озброєння з боку НЗФ не зафіксовано.

На Луганському напрямку бойовики активізувалися на північ від Бахмутської траси – в районі Кримського та Сокільників. Також зафіксовано ворожі збройні провокації поблизу селища Золоте і Станиці Луганської. Незважаючи на те, що перестрілки тривали цілий день, фактів використання важкого озброєння з боку НЗФ не зафіксовано. Сили АТО перебувають у високій бойовій готовності і адекватно реагують на агресію бойовиків.

Вчора в зоні АТО було зафіксовано 5 польотів ворожих безпілотників.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 3 було поранено в західних передмістях Донецька.

Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Забудова на Замковому: в історичній частині Черкас з’явилася важка техніка (ВІДЕО)

Днями у черкаських соцмережах з’явилися пости про початок робіт на Замковому узвозі у Черкасах. Містяни схвилювалися, адже питання необхідності...

У Черкасах зіштовхнулися дві іномарки: хто винен

Учора ввечері патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Гагаріна, де сталося зіткнення між автомобілями Mercedes-Benz та BMW. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x