додому Новини Опубліковано актуальну карту АТО на 28 листопада

Опубліковано актуальну карту АТО на 28 листопада

0

Ситуація на Сході країни станом на 12.00 28 листопада за даними РНБО.

Вчора з полону звільнено 6 українських військових – 5 бійців батальйону "Миротворець" і 1 – з батальйону "Донбас". Серед звільнених – 2 офіцери.

На Луганському напрямі терористи з РСЗВ БМ-21 "Град", артилерії, мінометів, гранатометів та снайперської зброї завдали ударів по опорним пунктам сил АТО під селами Вільхове, Станиця Луганська, Макарове, Геївка, Артема, Щастя. Також терористи обстріляли опорний пункт біля сіл Причепилівка та Трьохізбенки.

На Донецькому напрямі бойовики обстріляли позиції поблизу сіл Тоненьке, Піски, Березове, Новомихайлівка, Славне, а також біля сіл Шуми та Артемове.

На Дебальцевському напрямі позиції сил АТО були обстріляні з артилерії та мінометів поблизу сіл Нікішине та Орлово-Іванівка. Також з мінометів обстріляно блокпост поблизу міста Золоте. В районі Вуглегірська група танків бойовиків намагалася атакувати позиції сил АТО. Наші військові відбили атаку, знищивши один танк терористів.

Під Маріуполем терористи обстріляли українські позиції поблизу сіл Талаківка, Гнутове та Черненко. Біля населеного пункту Гранітне розвідувально-диверсійні групи противника намагалися проникнути на територію, контрольовану українськими військовими. Однак противник був виявлений нашими військовими і зазнав втрат.

За минулу добу загинув 1 український захисник, ще 3 отримали поранення.

Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version