НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 26 січня

Опубліковано актуальну карту АТО на 26 січня

-

- Advertisment -

Ситуація на Сході країни станом на 12.30 26 січня за даними РНБО.

Обстановка на території Донецької та Луганської областей залишається складною. Бандформування "ДНР" та "ЛНР" та ЗС РФ ведуть активні бойові дії, прагнучи розширення зони конфлікту та збільшення площі підконтрольних їм територій.

На всіх напрямках зони АТО терористи неодноразово обстрілювали позиції українських військових з артилерії, мінометів, гранатометів, танків та реактивних установок "Град". Зокрема, запеклі бої відбуваються поблизу с. Санжарівка Артемівського району Донецької області. Бойовики атакували взводний опорний пункт ЗСУ, 6 разів обстрілявши його з установок БМ-21 "Град".

Через численні обстріли наразі тимчасово припинено пропуск через контрольний пункт "Гнутове" на дорожньому напрямку "Новоазовськ – Красноармійськ – Талаківка – Маріуполь". Також закритим залишається контрольний пункт "Станично-Луганське", поряд з яким пошкоджено автомобільний міст.

За минулу добу загинуло 7 українських військовослужбовців, 25 було поранено.

За оперативною інформацією,вантажівки незаконних збройних формувань проставляють в особистих документах громадян (паспорти, трудові книжки, медичні довідки, довідки з органів ЖКГ, тощо) печатки так званих "ДНР" і "ЛНР". Нагадуємо, що будь-які незаконні позначки в документах роблять їх недійсними.

За даними розвідки, активізувалися дії російської військової авіації поблизу кордонів з Україною. Так, на військовому аеродромі у м. Ростов-на-Дону зафіксовано неодноразові приземлення транспортних літаків Іл-76 з невідомим вантажем.

Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Яка буде погода на вихідні і коли відкриється купальний сезон повідомили у Черкаському гідрометцентрі

Полярний холод покинув територію Черкащини. На вихідні в області буде тепло і без опадів. Про це пише директор Черкаського...

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x