НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 26 серпня

Опубліковано актуальну карту АТО на 26 серпня

-

- Advertisment -

Опубліковано нову карту ситуації на Сході країни станом на 12 годину 26 серпня, за даними РНБО.

Тривають активні бойові дії у передмістях Донецька, Луганська та Іловайська Донецької області, наші військові спрямовують зусилля на перекриття усіх доріг та під'їзних шляхів до Донецька та Горлівки  для їх повного блокування. Найзапекліші бої ідуть у районі Іловайська та Хрящуватого.

Протягом доби сили АТО 29 разів вступали у вогневий контакт з терористами в районі населених пунктів Кутейнікове, Світле, Щербак, Гусельщикове, Сабівка, Городище, Весела Гора, Вергулівка, Ясинувата, Чумаки, Червона Поляна, Мар'їнка, Красногорівка, Авдіївка, Старобешеве, Моспине, Хрящувате, Фащівка, Стила.

За минулу добу втрати противника у живій силі складають понад 200 осіб. Сили АТО знищили 2 танки, 8 бойових броньованих машин, 2 установки "Град", 2 автомобіля і одну гармату.  Українські військові ведуть бої за Родакове Луганської області. Лінія контрольованої Збройними Силами України зони проходить по рубежу: Жовте, Родакове, Біле, Іллірія, Маломиколаївка, Червона поляна, Круглик, Успенка, Лутугіне, Георгіївка, Новосвітлівка та Хрящувате. 

Під селищем Дзеркальне Донецької області спільна група ЗС України та СБУ затримала 10 військовослужбовців Повітрянодесантних військ Росії з в/ч 71211, 331 полку 98 дивізії. Росіяни, затримані із особистими документами та зброєю, вже дали свідчення.

25 серпня на ділянці "Красна Талівка" Луганської області було виявлено диверсійно-розвідувальну групу, яка перетнула кордон з території Росії. О 15:00 добре замаскований прикордонний наряд автоматним вогнем зупинив просування диверсантів. Запеклий бій з російськими найманцями тривав 2,5 години. Диверсійна група підтримувалася вогнем з Російської Федерації – з мінометів, 2 БТР та 2 БМП. Крім того, українських прикордонників обстріляли некерованими реактивними снарядами 2 бойових  вертольоти Мі-24 Збройних сил РФ. Під час бою загинули 4 прикордонники, 3 поранено.

У більшому розмірі карту можна переглянути ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкаському ЦНАПі створено кол-центр – номер телефону

У Центрі надання адміністративних послуг міста Черкаси розпочав роботу call-центр з єдиним багатоканальним номером телефону. Про це повідомляють на...

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x