додому Новини Опубліковано актуальну карту АТО на 25 квітня

Опубліковано актуальну карту АТО на 25 квітня

0

Ситуація на Сході країни станом на 12.30 25 квітня за даними РНБО.

За минулу добу ворог застосовував як стрілецьке так і важке озброєння. Зокрема, бойовики 17 разів обстріляли наші позиції з 120-мм мінометів та один раз зі 122-мм артилерії, яка була застосована в районі населеного пункту Зайцеве Донецької області.

Найгарячішими точками на Донецькому напрямку залишається район Донецького аеропорту та передмістя Горлівки. Бойовики зосередили свої напади на Авдіївці, Пісках, Опитному, і Водяному. Крім того, в районах Мар’їнки та шахти Путилівської бойовики здійснили спробу штурму наших позицій. Українські військові дали потужну відсіч окупантам і вийшли з боїв без втрат.

На Маріупольскому напрямку противник вчергове атакував позиції Національної гвардії України та українських військових поблизу Широкиного.

Водночас бойовики продовжують перешкоджати роботі міжнародних спостерігачів, які знаходиться на цій ділянці лінії зіткнення. Так, бойовики "ДНР" відмовили представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ у доступі до східної частини Широкиного. Також спостерігачі повідомили, що їхній патруль бойовики використали як "живий щит", щоб дістатись до своїх позицій. Через таке зухвале порушення мирних угод, життя спостерігачів наражаються на дедалі більшу небезпеку.

На Луганському напрямку найбільша активність бойовиків спостерігалася біля Щастя та Сокільників.

Протягом доби зафіксовано політ 10 ворожих безпілотників у межах Донецької області.

За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, двох було поранено.

Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version