додому Новини Опубліковано актуальну карту АТО на 24 лютого

Опубліковано актуальну карту АТО на 24 лютого

0

Ситуація на Сході країні станом на 12.30 24 лютого за даними РНБО.

Cпостерігається деяке зменшення активності обстрілів позицій підрозділів сил АТО. Триває приховане перекидання військової техніки та живої сили ворога ближче до лінії розмежування, насамперед, – на Маріупольському напрямку.

На Донецькому напрямку відбувається нарощування сил і засобів НЗФ біля селища Піски, а на Луганському – у містах Стаханов і Брянка.

Порушуючи Мінські домовленості, бойовики продовжують обстріли та напади на позиції українських військових. Найбільш напружена ситуація спостерігається у районі населених пунктів Світлодарськ та Широкине, де НЗФ перейшли до тактики локальних зіткнень із силами АТО.

Зокрема, біля Широкиного Волноваського району Донецької області бойовики з танка, мінометів та стрілецької зброї 9 разів обстріляли позиції сил АТО та здійснили спробу їх штурму. Правильно організована оборона українських військовослужбовців змусила російських найманців відступити з втратами.

В районі шахти Дутовської на Донецькому напрямку противник намагався штурмувати наші позиції силами своїх піхотних підрозділів.

За минулу добу загинув 1 український військовослужбовець, 7 отримали поранення.

НЗФ продовжують проводити активну повітряну розвідку з використанням безпілотних літальних апаратів. Загалом зафіксовано політ 13 БПЛА, чотири з яких порушили повітряний простір України з боку РФ.

Також НЗФ продовжують тероризувати мирних мешканців Донеччини. За оперативною інформацією, у місті Вуглегірськ Артемівського району Донецької області бойовики займаються мародерством та пограбуваннями приватних помешкань.

23 лютого під артобстріл бандитів потрапило місто Авдіївка. За попередніми даними, пошкоджено дах будівлі ДСНС, а також будівлі Авдіївського коксохімічного заводу. Постраждалих немає.

Зображення у збільшеному розмірі можна перпеглянути ТУТ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version